Actualitat

Roldán: “L’únic que li preocupa al senyor Torra és decidir de quin color posa el llaç avui, si groc o blanc”

by cscatalunya — 21 març 2019 @ 19:09
Comparte

La diputada de Cs lamenta que l'executiu "no toleri la discrepància ni haver de retre comptes a ningú, per això intenten suplantar al Parlament creant xiringuitos"

Parlament de Catalunya, dijous 21 de març de 2019. “L’únic que li preocupa al senyor Torra és decidir de quin color posa el llaç avui, si groc o blanc“. Així ho ha dit la diputada al Parlament i portaveu al Senat de Ciutadans (Cs), Lorena Roldán, en defensar una moció sobre el balanç d’un any d’inacció per part del Govern.

Roldán ha apuntat que si “el Govern segueix dividint els catalans i continua amb la matraca separatista les úniques paraules per definir la legislatura seran indecència i irresponsabilitat” i ha recordat que “Catalunya té les pitjors llistes d’espera en sanitat de tota Espanya, la inversió estrangera ha caigut i s’han duplicat les agressions LGTBIfóbicas“.

La diputada de Cs ha lamentat que l’executiu “no toleri la discrepància ni haver de retre comptes a ningú“, i que per això “intenten suplantar al Parlament creant xiringuitos separatistes on ningú deserta“. “No els hi agraden els parlaments democràtics“, ha afegit i ha recordat que “en un any tan sols s’han aprovat 4 lleis, però en canvi tenen la barra d’apujar-se el sou“.

Només veuen a mitja Catalunya, quan la ciutadania té múltiples sensibilitats“, ha afirmat Roldán i ha apuntat que “els edificis públics no són el tauler d’anuncis del separatisme“. “¿Són conscients del clima asfixiant a què sotmeten als ciutadans inundant-ho tot de llaços grocs?“, ha preguntat la diputada i ha sentenciat que “deixin d’intentar excloure milions de catalans de les institucions“.

Roldán ha exposat que hi ha més de 100 càrrecs amb el mandat caducat pendents a renovar, com el del Síndic de Greuges o la direcció de TV3. “Com li han de renovar quan és un dels més grans mestres de la propaganda separatista o TV3, que paguem tots els catalans i òbvia a més de la meitat o directament els insulta“, ha lamentat.

Volver a ACTUALIDAD