Actualitat

Martín Blanco a Sanchis: “Vostè ha convertit TV3 en un autèntic aparell d’agitació i propaganda separatista que expulsa a més de la meitat dels catalans”

by cscatalunya — 22 març 2019 @ 15:22
Comparte

El portaveu de Cs a la comissió de control de la CCMA critica “la manca d’imparcialitat i neutralitat” de TV3 en el seguiment del judici del procés

Parlament de Catalunya, divendres 22 de març del 2019. “Vostè i els seus antecessors han convertit TV3 en un autèntic aparell d’agitació i propaganda separatista que expulsa a més de la meitat dels catalans”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs) i portaveu a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Nacho Martín Blanco, al director de TV3, Vicent Sanchis, a qui li ha retret que la televisió pública de Catalunya actuï com a “corretja de transmissió del separatisme”.

“TV3 expulsa els catalans constitucionalistes; S’ha convertit en un club privat de separatistes dirigit només a separatistes”, ha sentenciat Martín Blanco. En aquest sentit, ha criticat “la manca de pluralitat, imparcialitat i neutralitat” de la televisió pública, especialment respecte al “seguiment que està fent del judici que està tenint lloc al Tribunal Suprem als líders del cop a la democràcia”.

Per la seva banda, la diputada Sonia Sierra ha criticat els comentaris“masclistes i xenòfobs” del col·laborador habitual contractat per TV3, Toni Soler, contra alguns líders constitucionalistes, com Inés Arrimadas. “Els catalans no podem pagar a persones que insulten a les dones i al col·lectiu LGTBI”, ha apuntat Sierra, que ha demanat a Sanchis que “deixin de contractar persones que fan aquests insults”.

Volver a ACTUALIDAD