Actualitat

Arrimadas: “És una victòria de Cs que ja no hi hagi simbologia separatista a la façana del Palau de la Generalitat; Sánchez no ha mogut ni un dit”

by cscatalunya — 25 març 2019 @ 10:58
Comparte

La cap de l'Oposició assegura que continuarà “defensant la llibertat i la democràcia fins a l'últim racó d'Espanya” perquè “hi hagi unes eleccions lliures”

Vilafranca del Penedès, dissabte 23 de març de 2019“És una victòria de Cs que ja no hi hagi simbologia separatista a la façana del Palau de la Generalitat; Sánchez no ha mogut ni un dit”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, després que el president del govern català, Quim Torra, hagi retirat els símbols partidistes de la façana de la Generalitat, tal com li requeria la Junta Electoral Central (JEC). Arrimadas ha destacat que “hem hagut de ser nosaltres qui ha hagut d’anar a la JEC a defensar els drets de milions de catalans” perquè “Sánchez continua mirant a un altra banda; no vol molestar els seus socis”.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions davant els mitjans durant la seva visita a Vilafranca del Penedès on ha denunciat que “el PSC, que governa en aquest ajuntament, permet que hi hagi propaganda separatista a la façana del consistori”“És una vergonya” ha dit perquè el propi govern local “permet que s’expulsi a la majoria social de Catalunya i a tots els ciutadans de Vilafranca que no van votar a partits independentistes”.

En aquest sentit, la líder taronja ha recordat que, “en les últimes eleccions, Cs va aconseguir el 19% dels vots i els partits constitucionalistes un 33%”, però ara “els edificis públics estan plens de propaganda separatista”. I ha anunciat que la seva formació anirà a la Junta Electoral de Zona (JEZ) per a defensar que “aquest ajuntament és de tots els ciutadans de Vilafranca”.

La cap de l’Oposició ha assegurat que “Ciutadans està en marxa per la llibertat” i continuarà “defensant la llibertat i la democràcia fins a l’últim racó d’Espanya” perquè “hi hagi unes eleccions lliures”. Arrimadas ha dit que continuaran “donant la cara” i “sent la veu de milions de catalans que estan sent silenciats pel separatisme i amb la complicitat del PSC”.

Volver a ACTUALIDAD