Actualitat

Arrimadas: “Som a temps d’evitar quatre anys més de Sánchez amb els nacionalistes, però per això cal anar a votar”

by cscatalunya — 25 març 2019 @ 10:52
Comparte

La número u de Cs per Barcelona considera que el 28A és una oportunitat per “obrir una nova etapa política a Espanya liderada des del centre”

Madrid, dilluns 25 de març del 2019. “Som a temps d’evitar quatre anys més de Sánchez amb els nacionalistes, però per això cal anar a votar”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha animat als espanyols a acudir a les urnes el pròxim 28 d’abril perquè “ens juguem el futur d’Espanya”.

En una entrevista en ‘Els Desayunos de TVE, la número u de Cs per Barcelona ha carregat contra el PSOE de Pedro Sánchez per “haver-se sortit del marc constitucional” pactant amb els partits separatistes. Així mateix, ha reiterat que Ciutadans no dialogarà ni pactarà amb un partit que “és capaç de renunciar a moltes coses per agradar als qui volen liquidar Espanya” i que ha deixat“tirats” als catalans.

“En les pròximes eleccions sortirem a guanyar com jo ho vaig fer a Catalunya”, ha sentenciat Arrimadas. Considera que els pròxims comicis són una oportunitat per “obrir una nova etapa política a Espanya liderada des del centre” amb un partit “sense motxilles” com Ciutadans.

Volver a ACTUALIDAD