Actualitat

Ciutadans (Cs) denuncia davant la Fiscalia a l’alcaldessa de Sant Cugat per desobediència greu i delicte electoral

by cscatalunya — 25 març 2019 @ 11:12
Comparte

El portaveu de Cs a Sant Cugat, Aldo Ciprian, reclama que “cessi immediatament la il·legalitat que s'està cometent dia rere dia utilitzant l'edifici de tots en interès dels grups separatistes”

Sant Cugat, dilluns, 25 de març del 2019. El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha anunciat que el seu partit ha presentat un escrit davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Terrassa per posar en el seu coneixement la “reiterada vulneració de la legalitat” i, en concret, del requeriment de la mateixa JEZ del passat 20 de març que obligava el consistori a retirar la pancarta de l’ajuntament en un màxim de 48 hores.

Ciutadans també ha presentat una denúncia davant la Fiscalia contra l’alcaldessa“per la comissió dels delictes de desobediència greu i delicte electoral”. El portaveu de Cs considera que “l’alcaldessa ha arribat massa lluny en la seva deriva sectària i ha superat tots els límits” en ser “incapaç de complir un requeriment d’aquest calibre, provinent de la Junta Electoral amb les Eleccions Generals convocades”. Davant aquesta situació, des de Cs s’han vist “obligats a denunciar, com qualsevol ciutadà”, ha assenyalat Ciprian.

El portaveu taronja ha reclamat que “cessi immediatament la il·legalitat que s’està cometent dia rere dia utilitzant l’edifici de tots en interès dels grups polítics separatistes” i ha advertit que el seu partit “farà tot el necessari i comptarà amb tots els mitjans al seu abast” per aconseguir-ho.

Volver a ACTUALIDAD