Actualitat

Ciutadans impulsa ‘En marcha por la libertad’

by cscatalunya — 25 març 2019 @ 11:11
Comparte

Madrid, divendres 22 de març de 2019. Ciutadans (Cs) impulsa, a partir de demà dissabte 23 de març, la iniciativa ‘En marcha por la libertad’ des de la localitat catalana de Vilafranca del Penedès, on acudirà la líder de Cs a Catalunya i portaveu nacional de l’Executiva del partit, Inés Arrimadas, acompanyada de diversos diputats del Parlament de Catalunya. En el municipi on Cs va ser la primera força constitucionalista el passat 21-D amb gairebé el 19% dels vots, Arrimadas reivindicarà la importància de continuar defensant la llibertat i la convivència.

La iniciativa ‘En marcha por la libertad’ va ser presentada dijous passat per la líder de la formació taronja, a qui va acompanyar l’Advocat de l’Estat i candidat de Cs per Madrid en el Congrés, Edmundo Bal. Aquesta visita és el tret de sortida€ a un projecte que vol reivindicar sense complexos la igualtat de tots els espanyols en qualsevol lloc del nostre país, especialment on és més difícil fer-ho, perquè si els demòcrates deixem de lluitar pels drets d’un sol espanyol, com han fet PP i PSOE a Catalunya, estarem deixant de lluitar per la igualtat de tots els espanyols.

 

Amb aquesta iniciativa, Cs continua defensant els valors de la unió, la igualtat i la llibertat que durant aquests últims mesos de sanchisme s’han posat en joc. A més, ‘En marcha por la libertad’ entronca amb l’esperit fundacional del partit en un moment crucial per a la nostra democràcia. Qualsevol que conegui a Cs sap que mai renunciarem al que ens va fer néixer precisament a Catalunya: denunciar els abusos del nacionalisme. Per això, demanarem el vot a cada racó del nostre país sense renunciar a cap part d’Espanya.

Volver a ACTUALIDAD