Actualitat

Carlos Carrizosa: “El Govern és una banda organitzada per malversar els diners dels catalans i desviar-lo al procés”

by cscatalunya — 26 març 2019 @ 14:02
Comparte

• Cs denuncia Torra davant la JEC per mantenir "símbols partidistes a la delegació del Govern a Londres, trencant la neutralitat" que han de tenir els edificis públics en període electoral

Parlament de Catalunya, dimarts 26 de març del 2019. “El Govern és una banda organitzada per malversar els diners de tots els catalans i desviar-lo al procés”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en referència a un informe del Tribunal de Comptes (TC) que apunta que el Govern de la Generalitat “va malgastar 421 milions d’euros del 2011 al 2019” en “promocionar” el procés separatista a l’exterior. Segons Carrizosa, l’informe constata el que ja des del seu partit “feia temps que denunciaven“.

En aquest sentit, ha tornat a criticar “l’opacitat” de la conselleria d’Acció Exterior al negar-los en reiterades ocasions “informació sobre les despeses de les ambaixades“. Fins i tot la Mesa del Parlament ha donat empara a Ciutadans i ha demanat al Govern que doni aquesta informació.

El portaveu de Ciutadans ha criticat “la passivitat dels Governs d’Espanya“, tant del PP com del PSOE, mentre el Govern “invertia els diners de tots en promocionar el ‘procés’ i en lobbies per parlar malament d’Espanya“. “Ha hagut d’arribar Ciutadans per garantir que els diners de tots s’inverteixin  en necessitats socials i no en propaganda separatista”, ha defensat.

D’altra banda, Carrizosa ha anunciat que tornaran a denunciar* al president de la Generalitat, Quim Torra, davant la Junta Electoral Central (JEC) per mantenir“símbols partidistes” a l’edifici de la delegació del Govern a Londres, “trencant la neutralitat” que han de tenir els edificis públics, especialment en període electoral.

Per acabar, ha advertit: “Des de Ciutadans no pararem i farem el què el Govern de Pedro Sánchez no fa, que és exigir que es compleixi la llei i garantir unes eleccions democràtiques i netes”.

Volver a ACTUALIDAD