Actualitat

Roldán: “El PSC un dia parla de qüestió de confiança, al següent de referèndum i l’altre d’indults”

by cscatalunya — 2 abril 2019 @ 13:27
Comparte

La diputada taronja celebra que el Tribunal Constitucional hagi donat la raó a Cs conforme durant el cop a la democràcia del 6 i 7 de setembre de 2017 es van vulnerar els drets dels catalans

Parlament de Catalunya, dimarts 2 d’abril de 2019. “El PSC un dia parla de qüestió de confiança al Govern, al següent de referèndum i l’altre d’indults“. Així ho ha dit la portaveu al Senat i diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, davant la proposta del PSC de demanar una qüestió de confiança al Govern de Torra dies després que el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, parlés d’un referèndum a Catalunya. Roldán ha apuntat que “Sánchez porta 9 mesos dient que a Catalunya hi ha normalitat mentre els CDR’s tallen carreteres i vies de tren i els constitucionalistes pateixen agressions per defensar les seves idees“. “Si ara el PSC demana una qüestió de confiança, molta normalitat no hi ha“, ha sentenciat.

Catalunya necessita dirigents que no se saltin les lleis ni que vulnerin els drets dels catalans amb la complicitat de Sánchez“, ha afirmat la senadora. Ha recordat que “Sánchez es va empassar tots els mantres del separatisme i va cedir a les demandes de Torra“, com els 21 punts “de la infàmia” que Torra va presentar a Sánchez. Ha denunciat que “milers de catalans s’han sentit desemparats amb els 9 mesos, nefastos per a Catalunya, de Sánchez com a president” i ha sentenciat que “són necessaris uns líders que no ignorin a la meitat dels ciutadans ni es gastin els diners de tots en parlar malament d’Espanya i obrir els seus xiringuitos“.

La diputada taronja ha celebrat que el Tribunal Constitucional (TC) hagi donat la raó a un recurs d’empara presentat per Cs conforme durant el cop a la democràcia del 6 i 7 de setembre de 2017 al Parlament es van vulnerar els drets dels catalans. “Els partits separatistes i la mesa van retorçar el reglament per saltar-se la Constitució i l’Estatut, trepitjant els drets de milions de catalans“, ha explicat i ha apuntat que des de Cs defesaran als ciutadans “des de les institucions, però també als carrers” .

Amb motiu del dia mundial sobre la conscienciació de l’autisme, Roldán ha recordat les diferents propostes que Cs ha presentat en aquest àmbit, on ja el 2007 va aprovar una moció “que els diferents governs no han fet res per implantar“. “Hem presentat una bateria de propostes en molts àmbits, molt transversals, des de la formació a la inserció laboral o el suport a les famílies“, ha explicat la diputada i ha lamentat que “els partits separatistes no tinguin en la seva agenda aquesta qüestió mentre a Cs preocupa moltíssim“.

Volver a ACTUALIDAD