Actualitat

Arrimadas a Torra: “Vostès són un forat negre pel qual desapareixen milions d’euros per a la seva obsessió separatista”

by cscatalunya — 3 abril 2019 @ 15:41
Comparte

La líder de l'Oposició retreu Torra que “destini milions d'euros al projecte separatista” en lloc de “solucionar els problemes socials dels catalans”

Parlament de Catalunya, dimecres 3 d’abril del 2019. “Vostès són un forat negre pel qual desapareixen milions d’euros per a la seva obsessió separatista”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret que gasti recursos públics en el ‘procés’ en lloc d’invertir-los en “els problemes dels catalans”.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Arrimadas considera que el Govern “cada vegada enganya a menys gent” perquè ha demostrat que “no destina diners a les necessitats dels catalans, però sí per al seu projecte separatista i per endollar els seus amics”.

“S’han disparat les llistes d’espera sanitàries; tenim les pitjors llistes d’espera en dependència de tota Espanya i som la comunitat autònoma amb més barracons”, ha apuntat Arrimadas. I li ha preguntat: “Com creu que se sentiran aquestes famílies quan veuen que no deixen de malgastar milionades en el ‘procés’?”.

Així mateix, li ha demanat que “no ens facin perdre més temps” i ha defensat que des del seu partit continuaran “lluitant” perquè hi hagi un govern que“respecti la convivència i els drets de tots”.

D’altra banda, després que Torra hagi comparegut en el ple per explicar les noves incorporacions en el seu govern de Meritxell Budó –com a consellera de Presidència i portaveu del Govern- i de Mariàngela Vilallonga –com a consellera de Cultura-, Arrimadas els ha dit:  “Benvingudes al pitjor govern de la història de la Generalitat; al govern que defraudarà tothom, també als independentistes; al govern amb les pitjors llistes d’espera en dependència de tota Espanya i amb més barracons”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD