Actualitat

Guilarte Chacón: “El seu desgovern només s’ha encarregat de gestionar la ficció del ‘procés’”

by cscatalunya — 10 abril 2019 @ 12:25
Comparte

La diputada taronja afirma que el turisme a Catalunya "li han sortit dos problemes; el govern separatista de Torra i el govern populista de Colau"

Parlament de Catalunya, dimecres 10 d’abril de 2019. “El seu desgovern només s’ha encarregat de gestionar la ficció del ‘procés’“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Mari Luz Guilarte, a la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, al ‘preguntar-li sobre la situació del turisme a Catalunya. Guilarte ha exposat que en l’últim any els principals indicadors turístics, com nombre de turistes o pernoctacions, han caigut. Guilarte ha considerat que el Govern “ha perdut tot el contacte amb la realitat del turisme català” i ha demanat “que es dediquin a resoldre els problemes del sector, detectin les necessitats de formació turístiques i els focus de precarietat laboral“.

La diputada ha afirmat que el turisme a Catalunya “li han sortit dos problemes; el govern separatista de Torra, que ridiculitza Catalunya allà on va, i el govern populista de Colau, que criminalitza el turisme i rega de diners al ‘top manta’“. “El departament està paralitzat, s’ha convertit en un caos sense directrius“, li ha recriminat Guilarte a Chacón i ha afegit que “fins hi tot ho diuen els seus alts càrrecs, que fugen del departament i dels seus mèrits al capdavant“.

Guilarte ha demanat que “s’atenguin les exigències del sector perquè cessin els atacs de turismofòbia, l’assetjament per part del separatisme i la imposició de la seva simbologia” que, segons la diputada, “només genera rebuig i fa malbé la marca de Barcelona i Catalunya“. També ha lamentat que el nou reglament de turisme de Catalunya “segueixi encara en fase de paperassa mentre el sector travessa dificultats“.

Volver a ACTUALIDAD