Actualitat

Arrimadas a Adam Majó: “Ja que fa llistes negres dels catalans que treuen llaços grocs, apunti’m a mi i als meus companys”

by cscatalunya — 11 abril 2019 @ 11:53
Comparte

La líder de l'Oposició adverteix al Govern: “Resin perquè Sánchez segueixi en el govern, perquè quan governem nosaltres, se'ls acabarà el ‘chollo’”

Parlament de Catalunya, dijous 10 d’abril de 2019“Ja que fa llistes negres dels catalans que treuen llaços grocs, apunti’m a mi i als meus companys”. Així li ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’Oposició, Inés Arrimadas, a Adam Majó, el director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics, un organisme que podria anomenar-se “Oficina de defensa del govern separatista” ha dit. “És una vergonya”ha assegurat que “omplin de llaços grocs, que és propaganda separatista, les places, els carrers, els col·legis i els parcs infantils”.

Arrimadas ha assegurat que “el procés és una història de vividors i de chiringuitos” i ha posat d’exemple a Majó que “és tan radical que va marxar de la CUP perquè li semblaven uns fluixos”. Ha recordat que “va pertànyer al ‘Moviment de Defensa de la Terra’, el braç polític del grup terrorista ‘Terra Lliure’” i que va ser regidor de la CUP “fins que li van crear aquest chiringuito” pel qual cobra 90.000 euros anuals. La líder taronja ha assegurat que “amb els costos laborables inclosos pot arribar als 120.000 euros anuals”, el que “són 22 places de guarderies”“Diuen que Espanya ens roba, però deixin d’endollar a radicals i veuran com troben diners” ha sentenciat.

La cap de l’Oposició ha ressaltat que Majó “des que està en el càrrec insulta al constitucionalisme” assegurant que “són fatxes i d’extrema dreta”, mentre“obvia els atacs feixistes a les seus dels partits constitucionalistes que reben tres o quatre vegades més insults i atacs que els independentistes”.Arrimadas també ha criticat que sigui “miop” davant els atacs contra l’associació jove constitucionalista ‘S’ha Acabat!’ a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Arrimadas ha advertit al Govern que “resin perquè Pedro Sánchez segueixi en el govern, perquè quan governem nosaltres, se’ls acabarà el ‘chollo’”. I ha afegit, en referència a l’Oficina de Drets Civils i Polítics que dirigeix Adam Majó, que “el seu chiringuito i molts altres es tancaran amb pany i clau”.

Volver a ACTUALIDAD