Actualitat

Mejía: “TV3 i Catalunya Ràdio són un aparell d’agitació i propaganda separatista que exclou la majoria de catalans”

by cscatalunya — 11 abril 2019 @ 16:32
Comparte

El diputat de Cs lamenta que en els mitjans públics catalans "no es busqui l'interès informatiu sinó l'ideològic" i ha lamentat que "s'hagin convertit en la corretja de transmissió del separatisme"

Parlament de Catalunya, dijous 11 d’abril de 2019. “TV3 i Catalunya Ràdio són un aparell d’agitació i propaganda separatista que exclou la majoria de catalans“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) i president de la Comissió de Control de la Corporació Catalan de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al Parlament, David Mejía, en defensar una moció sobre la situació de la CCMA. Mejía ha apuntat que als mitjans públics catalans “es distorsiona la realitat i s’intenta denigrar constantment la imatge de la democràcia espanyola” fent “un ús descarat del llenguatge i del marc mental separatista“.

El diputat taronja ha lamentat que en els mitjans de la CCMA “no es busqui l’interès informatiu sinó l’ideològic” i ha lamentat que “s’hagin convertit en la corretja de transmissió de l’independentisme“. “Denunciem l’estrepitós fracàs a l’hora de proporcionar un servei públic a tots els catalans“, ha sentenciat i ha afirmat que Cs “seguirà defensant uns mitjans plurals i fora del sectarisme ideològic“.

Mejía ha assenyalat que “la majoria real dels catalans estan farts de pagar de les seves butxaques a uns mitjans que els insulten per no defensar la ruptura de Catalunya” i ha lamentat que els “telepredicadors a favor de ‘procés’ s’hagin convertit en habituals a la graella de programació”. “Cada dia veiem que hi ha sessions dobles de programes dedicats al ‘procés’“, ha sentenciat.

També ha explicat que “utilitzar expressions com ‘presos polítics’ o ‘exili’ en les notícies amagant-se sota criteris periodístics, no és professional, sinó mentir en les informacions” i l’ha qualificat de “terminologia deshonesta que s’ha fet oficial a les cadenes públiques“. Finalment, ha afirmat que no deixaran d’alçar la veu “per a dir prou fins que hi hagi una televisió i ràdio de qualitat que no excloguin la majoria de persones“.

Volver a ACTUALIDAD