Actualitat

Sierra: “Els que pateixen la mala gestió dels polítics nacionalistes són els professors”

by cscatalunya — 11 abril 2019 @ 16:33
Comparte

La portaveu de Cs en educació condemna l'atac a polítics constitucionalistes en un acte a favor d'Europa a la UAB

Parlament de Catalunya, dijous 11 d’abril de 2019. “Els que pateixen la mala gestió dels polítics nacionalistes són els professors“. Així ho ha dit la portaveu en educació i diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Sonia Sierra, en defensar una moció sobre les millores necessàries per a l’escola catalana. Sierra ha explicat que “els nacionalistes repeteixen sense parar el mantra que l’escola catalana i la immersió lingüística és un model d’èxit, però no hi ha cap argument racional que sustenti aquesta afirmació” i ha lamentat que “es titlli d’anar en contra dels professors i, per descomptat, de fatxa a qui no combregui amb la immersió lingüística” a Catalunya.

La portaveu ha afirmat que “els que realment van en contra dels professors són els que els fan treballar més hores per menys diners o els que implanten l’escola inclusiva sense dotar-la de cap recurs“. Ha denunciat que, actualment, hi ha alumnes amb necessitats especials que no estan ben atesos “per falta de personal i formació” i que les famílies d’origen estranger “estan preocupades pel fracàs escolar dels seus fills“. “En un sistema educatiu just tots els alumnes han de tenir les mateixes oportunitats“, ha recordat.

En relació a l’atac a polítics constitucionalistes en un acte a favor d’Europa celebrat avui a la Universitat Autònoma de Barcelona, Sierra ha condemnat els incidents i ha afirmat que “aquells que intenten impedir per la força un acte en una universitat, impedint la llibertat d’expressió, són feixistes“. “No suporten que es pugui parlar ni d’unió ni de llibertat“, ha assenyalat i ha sentenciat “que visqui la unió, la llibertat i la constitució“.

Volver a ACTUALIDAD