Actualitat

Carrizosa: “Els constitucionalistes necessitem un president d’Espanya que ens defensi a tots, i Sánchez no pararà els peus als separatistes”

by cscatalunya — 14 abril 2019 @ 09:16
Comparte

El portaveu de Csha denunciat les agressions i amenaces sofertes anit per companys a Santa Coloma de Cervelló en l’enganxada de cartells electorals

Sant Andreu de la Barca, divendres 12 d’abril de 2019. “Els constitucionalistes necessitem un president d’Espanya que ens defensi a tots, i Sánchez no pararà els peus als separatistes”. Així ho ha dit el diputat i portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en la seva visita, en el primer dia de campanya electoral, a Sant Andreu de la Barca, on el seu partit va obtenir “gairebé un 40% dels vots” en les passades eleccions autonòmiques i on la regidora de Cs, Saray Cantero, “està fent un gran feina en política municipal” des del consistori del qual forma part.

Carrizosa ha recordat que, després del pacte de la formació taronja amb el partit socialista, “es va produir un cop a la democràcia a Catalunya” i va haver-hi “un president espanyol que no va defensar als constitucionalistes”. Per això, el portaveu de Cs ha dit que, encara que el seu partit és “capaç d’arribar a acords amb altres partits”, “no pactarem amb el PSOE dirigit per Pedro Sánchez a Espanya”.

El portaveu taronja també ha denunciat les agressions i amenaces sofertes anit per afiliats de Cs a Santa Coloma de Cervelló en l’enganxada de cartells electorals. Carrizosa ha explicat com “un grup de persones els van arrancar els cartells, els van trencar, els van amenaçar de mort i els van anomenar nazis”. El diputat ha explicat que el seu partit ja ha presentat una denúncia per aquests fets. “Després que la Generalitat hagi alterat el període electoral utilitzant els edificis públics, no es pot tolerar que quan comença la campanya es permeti la violència al carrer” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD