Actualitat

Carrizosa: “Els del cop a la democràcia volen que governi Sánchez; els que el combatem volem fer-lo fora de la Moncloa “

by cscatalunya — 14 abril 2019 @ 12:12
Comparte

La candidata de Cs al Congrés per Lleida, Maria Burrel, afirma que "la falta de responsabilitat política del PP i PSOE a la província ha estat vergonyosa"

Lleida, diumenge 14 d’abril de 2019. “Els del cop a la democràcia volen que governi Sánchez; els que el combatem volem fer-lo fora de la Moncloa“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carles Carrizosa, en un acte a Lleida amb la candidata al Congrés dels Diputats per Lleida, Maria Burrel, i el diputat de Cs per la província, Jorge Soler. Carrizosa ha afirmat que “el nacionalisme ha enverinat la societat catalana, l’ha fracturat i l’ha empobrit” i, per aquest motiu, ha remarcat que vetllaran “per portar a Espanya un programa reformista amb mesures per acabar amb el que està passant a Catalunya“.

Durant 40 anys el PSOE i el PP han donat als nacionalistes carta blanca per robar a Catalunya mentre ells feien el mateix a Andalusia, Madrid o València“, ha lamentat, i ha criticat la manipulació que hi ha a Catalunya perquè “els separatistes s’han apoderat de l’espai públic, els mitjans de comunicació i l’escola pública“. “El govern insurrecte de la Generalitat, en comptes de dedicar els recursos a reduir les llistes d’espera en sanitat o eliminar barracons, els fa servir per als xiringuitos del ‘procés’ i per parlar malament d’Espanya“, ha sentenciat.

La candidata de Cs al Congrés per Lleida, Maria Burrel, ha afirmat que “la manca de responsabilitat política del PP i PSOE a la província ha estat vergonyosa“. “Els partits del bipartidisme no han estat capaços d’oferir solucions per als habitants de Lleida, i Podem i els separatistes només parlen de dividir“, ha assenyalat la candidata taronja.

Burrel s’ha compromès “a que la veu de Lleida estigui present d’una vegada per totes al Congrés i perquè es converteixi en una província de futur“, i entre les seves prioritats ha destacat “evitar la despoblació i garantir la igualtat d’oportunitats, fomentar el relleu generacional en el sector agrari i ajudar les famílies i petites empreses“.

Volver a ACTUALIDAD