Actualitat

Jordi Cañas: “Defensar la bandera d’Espanya és defensar la d’Europa; Alguns busquen destruir-la perquè dividits som més febles”

by cscatalunya — 14 abril 2019 @ 12:10
Comparte

El cap de llista de Cs a les eleccions del Parlament Europeu, Luis Garicano, presenta a Cañas com a número 6 i a Matías Alonso com a número 10

Barcelona, dissabte 13 d’abril de 2019. “Defensar la bandera d’Espanya és defensar la d’Europa; Alguns busquen destruir-la perquè dividits som més febles”. Així ho ha dit l’ex diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i acabat de presentar número 6 de Ciutadans a les eleccions del Parlament Europeu en l’acte ‘Vamos Espanya, Vamos Europa’. Jordi Cañas ha reconegut la seva “il·lusió” per aquest repte amb l’objectiu de “transformar la imatge d’Espanya en el Parlament Europeu” i combatre “les mentides del nacionalisme”.

En un acte moderat per la número 5 de Cs al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carina Mejías, Cañas ha advertit de la necessitat de “lluitar contra el populisme i el nacionalisme”, als qui considera els “enemics” d’Europa perquè defensen valors oposats. “Europa defensa la unió, la llibertat i la llei, davant d’aquells que busquen la desunió, les diferències i que violen les lleis”, ha assenyalat. I ha advertit: “La millor forma de derrotar-los és defensant Europa i els seus valors”.

En la mateixa línia, el cap de llista de la formació liberal al Parlament Europeu, Luis Garicano, ha avisat que “Europa està en un moment perillós”. “Ho hem vist al Regne Unit amb el Brexit i a Catalunya amb l’intent de ruptura de la convivència; És el que podria succeir si no posem fre”, ha manifestat.

Durant l’acte, Garicano ha aprofitat per anunciar també que l’actual diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Matías Alonso, com a número 10 a la llista. Així mateix, el Coordinador d’Assumptes Europeus i Portaveu d’Agrupacions Exteriors de Cs, Adrián Vázquez, i la fins ara alta funcionària del Parlament Europeu, Eva Poptcheva, formaran part de l’equip. D’aquesta forma, es completen les deu primeres posicions de la llista de la formació liberal per als comicis del 26 de maig. A més, el líder d’UPyD, Cristiano Brown, concorrerà en l’onzè lloc de la llista, mentre que Ugo López, del partit de Macron, En Marche! ocuparà el lloc número 15.

Volver a ACTUALIDAD