Actualitat

Inés Arrimadas: “Els socis de Sánchez són els mateixos que ens atacaven a Renteria”

by cscatalunya — 16 abril 2019 @ 11:30
Comparte

La número u de Cs per Barcelona demana anar a votar el 28A: “Si anem a votar, Sánchez se’n va cap a casa i al separatisme se li acaba la ganga”

Barcelona, dimarts 16 d’abril del 2019. “Els socis de Sánchez són els mateixos que ens atacaven a Renteria”. Així ho ha dit la número u de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona, Inés Arrimadas, en referència als “insults i amenaces” que va rebre la formació taronja diumenge passat per part dels “intolerants”.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa a l’agència EFE, on ha reiterat la necessitat d’anar a votar el 28-A i ha fet una crida a tots els espanyols perquè no es quedin a casa. “Si anem tots a votar, Sánchez se’n va cap a casa i al separatisme se li acaba la ganga”, ha manifestat. I ha afegit:“Que Sánchez sigui el president d’Espanya és el somni de Torra, Rufián i Puigdemont i és el malson de milions d’espanyols”.

Arrimadas ha criticat l’estratègia del PSOE de dir en campanya que no pactarà amb els partits separatistes quan “ja ha demostrat que és capaç de fer qualsevol cosa per estar a la Moncloa”. “Cal fer-lo fora a vots; Si segueix aquí, Torra tindrà més competències per tornar a donar un cop d’estat”, ha advertit.

També ha apel·lat al líder del PP, Pablo Casado, qui considera que està “cansat”i “ha tirat la tovallola”. Arrimadas li ha tornat a oferir “formar govern” i li ha demanat que “espavili, perquè està més pendent de mantenir-se com a president del PP que a sumar forces per fer fora a Sánchez”. Tot i així, la també portaveu nacional de Cs ha defensat: “L’única garantia que el Govern d’Espanya no cedeixi davant el separatisme és que el lideri Albert Rivera”.

Volver a ACTUALIDAD