Actualitat

Mejías a la UAB: “S’ha de fer fora Sánchez, ja n’hi ha prou de tolerar els que posen en dubte poder parlar en llibertat”

by cscatalunya — 16 abril 2019 @ 08:33
Comparte

Cs denúncia davant la a fiscalia l'atac que va patir el grup d'estudiants constitucionalistes 'S'ha acabat' quan intentaven celebrar un acte a la UAB.

Cerdanyola del Vallès, dilluns 15 d’abril de 2019. “Cal fer fora Sánchez, ja n’hi ha prou de tolerar els que posen en dubte parlar en llibertat“. Així ho ha dit la candidata al Congrés dels Diputats per Barcelona de Ciutadans (Cs), Carina Mejías, acompanyada del portaveu de Cs al Parlament, Carles Carrizosa, i diferents diputats taronges a la Universitat Autònoma de Barcelona després dels incidents ocorreguts la setmana passada a la UAB i els d’ahir a Errenteria. Mejías ha lamentat que “Sánchez miri cap a un altre costat quan grups radicals posen en dubte poder parlar en llibertat a qualsevol racó Espanya“.

La candidata taronja ha anunciat que Cs ha portat a fiscalia l’atac que va patir el grup d’estudiants constitucionalistes ‘S’ha acabat’ la setmana passada quan intentaven celebrar un acte a la UAB “perquè s’investigui el que va passar i se sàpiga qui estava darrere d’aquests actes violents“. “Sabem que hi ha organitzacions com ARRAN darrere, instigades per diputats de la CUP“, ha explicat, i ha apuntat que “la violència no hauria de permetre en cap cas“.

Mejías ha insistit que faran “tota mena d’actes” on expressin la seva “voluntat d’unir a la gent i defensar la democràcia” ja que, “l’espai públic és de tots” i ningú els farà callar “ni a la UAB, ni al Parlament ni en qualsevol racó de Catalunya“. La candidata ha dit que esperen “un escrit de condemna per part de Sánchez” dels incidents a la UAB i Renteria perquè “Cs condemna la violència i espera el mateix quan aquesta és en contra de les nostres seus, militants o cap a qualsevol persona pel simple fet de pensar diferent“. “Quan Albert Rivera sigui president del govern, posarà fi a aquestes situacions d’intolerància“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD