Actualitat

Ciutadans aconsegueix que la Fiscalia investigui l’escarni violent als joves constitucionalistes de ‘S’ha Acabat’ a la UAB 

by cscatalunya — 17 abril 2019 @ 13:28
Comparte

Barcelona, dimecres 17 d’abril. Ciutadans (Cs) ha aconseguit que la Fiscalia Superior de Catalunya hagi decidit obrir una investigació després de la denúncia que va presentar pels atacs que va patir el grup d’estudiants constitucionalistes ‘S’ha Acabat’, la setmana passada, quan intentaven celebrar un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) en el que participava l’eurodiputada i candidata de Ciutadans, Maite Pagazaurtundúa.

La formació taronja denuncia que Cs fa el que el govern no fa”, que és “garantir la llibertat als carrers, als espais públics i a les universitats on els constitucionalistes són amenaçats” i ha insistit que “ningú els callarà”.

Ciutadans vol mostrar la seva absoluta condemna a aquest tipus d’atacs violents i la seva solidaritat amb tots els afectats pels incidents de la setmana passada a la UAB entre els que es trobaven diversos membres de Cs.

Volver a ACTUALIDAD