Actualitat

Mejías: “És urgent fer fora Sánchez de Moncloa i aconseguir que Rivera sigui president del Govern d’Espanya per oferir als espanyols un projecte net i regenerador”

by cscatalunya — 17 abril 2019 @ 13:27
Comparte

La candidata de Cs per Barcelona adverteix que “Cs no acudirà a debats a la presó” i demana als líders separatistes que “demanin perdó per haver fracturat la convivència”

Barcelona, dimecres 17 d’abril del 2019. “És urgent fer fora Pedro Sánchez de Moncloa i aconseguir que Albert Rivera sigui president del Govern d’Espanya per oferir als espanyols un projecte net i regenerador”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carina Mejías, durant una visita a Terrassa, on la formació taronja va ser la primera força política en les passades eleccions autonòmiques.

En declaracions als mitjans de comunicació juntament amb el portaveu parlamentari, Carlos Carrizosa, i el portaveu municipal, Javier González, Mejías ha manifestat que des de Cs es deixaran “la pell recorrent els carrers, les places i els municipis de Catalunya per fer que Albert Rivera sigui president del Govern d’Espanya” perquè considera que és l’únic capaç “d’oferir als espanyols la igualtat, la democràcia i la unió”. A més, ha fet una crida a acudir a les urnes el 28A per evitar que “populistes i separatistes tinguin novament les claus del Govern d’Espanya”.

D’altra banda, Carina Mejías s’ha referit a la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de permetre que el líder d’ERC a la presó, Oriol Junqueras, faci un acte des de la presó. Mejías ha mostrat el seu respecte per aquesta decisió, encara que ha advertit que des de Ciutadans no acudiran a debats a la presó. I ha conclòs: “El primer que haurien de fer les persones que estan a la presó és demanar perdó per haver fracturat la convivència i haver portat a Catalunya a aquesta situació”.

Volver a ACTUALIDAD