Actualitat

Mejías: “No podem tenir un govern que lliuri la clau de la governabilitat als separatistes com fa Sánchez”

by cscatalunya — 17 abril 2019 @ 13:24
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, demana "derrotar al separatisme que ha inoculat el virus de la discòrdia a la societat catalana"

Castelldefels, dimarts 16 d’abril de 2019. “No podem tenir un govern que lliuri la clau de la governabilitat als separatistes com fa Sánchez“. Així ho ha dit la candidata al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carina Mejías, en un acte celebrat a Castelldefels juntament amb el portaveu al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, i la diputada i portaveu al senat de Cs, Lorena Roldán. Mejías ha afirmat que Cs “té un projecte per a tota una generació” que busca “pensions dignes, ajudar les famílies i als autònoms, revolucionar l’educació, abaixar impostos i una sanitat pública de qualitat“. “Són propostes sensates perquè els ciutadans visquin millor en un clima de convivència, unió, llibertat i solidaritat“, ha apuntat.

La candidata ha demanat que els separatistes “respectin les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC)“, quan es neguen a retirar propaganda separatista dels edificis públics, igual “que avui Cs respecta que la JEC permeti participar a un processat” a l’actual procés electoral. “Espanya és un país lliure que respecta els drets i demanem que també se’ns respecti a nosaltres quan s’usa TV3 per fer propaganda o s’adoctrina a les escoles“, ha sentenciat Mejías. També ha recordat que “mentre el PSOE feia martingales amb els nacionalistes i Sánchez permetia que es coartessin llibertats a Catalunya, Cs donava la cara“.

El portaveu de Cs al Parlament, Carles Carrizosa, ha demanat “derrotar al separatisme que ha inoculat el virus de la discòrdia a la societat catalana” i ha apuntat que quan Albert Rivera sigui president “s‘aplicarà la llei en cada racó de Catalunya” . “És una pena que molts catalans ens haguem sentit preocupats en la nostra terra i hagin fugit més de cinc mil empreses“, ha remarcat. “Quan des del govern d’Espanya garantim una televisió pública plural i neutral i lluitem contra l’adoctrinament a les escoles, la febre nacionalista baixarà“, ha apuntat i ha lamentat que “els governs del PP i del PSOE hagin ignorat els informes de l’alta inspecció educativa que certifiquen que a Catalunya s’adoctrina“.

La diputada i portaveu al senat de Cs, Lorena Roldán, ha carregat contra Sánchez afirmant que “els que crispen la convivència a Catalunya són els que se salten les lleis, tanquen el Parlament i treuen pit quan s’agredeix membres de Cs” i ha demanat que es digui “no” al bipartidisme a les urnes perquè “no es pot dependre del fugat de la justícia Puigdemont o el supremacista Torra” per governar. “En nou mesos Sánchez ha fet com si els constitucionalistes no existíssim, ha donat màniga ampla a Torra i ha permès l’asfixiant propaganda separatista“, ha sentenciat Roldán.

Volver a ACTUALIDAD