Actualitat

Arrimadas: “És indecent que els socis de Sánchez siguin els que ens agredeixen i intenten fer fora de Catalunya i el País Basc”

by cscatalunya — 18 abril 2019 @ 12:56
Comparte

La candidata de Cs al Congrés per Barcelona afirma que "als feixistes que intenten coartar la llibertat als constitucionalistes se'ls acabarà el 'xollo' quan Rivera sigui president"

Vic, dijous 18 d’abril de 2019. “És indecent que els socis de Sánchez siguin els que ens agredeixen i intenten fer fora de Catalunya i el País Basc“. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, durant una visita a Vic (Barcelona) acompanyada dels candidats al Congrés per Barcelona José María Espejo Saavedra i Carina Mejías i el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa.

Després que els membres de Cs hagin estat fortament increpats durant la seva visita a Vic, Arrimadas ha assenyalat que “aquests són els que Sánchez ha trucat durant nou mesos dient que estava dialogant amb Catalunya” i ha apuntat que “el separatisme vol imposar una ideologia que no vol donar llibertat a la gent per expressar-se i defensar el que pensa“. Ha apuntat que la formació taronja “fa el que el govern de Sánchez evita, que és defensar la llibertat fins a l’últim racó d’Espanya, amb valentia,” i ha advertit a l’actual president que “els espanyols estan molt farts dels seus pactes amb els nacionalistes“.

La candidata per Barcelona ha afirmat que “als feixistes que intenten coartar la llibertat als constitucionalistes se’ls acabarà el ‘xollo’ quan Rivera sigui president“. Ha considerat que és “molt trist que el PP i el PSOE hagin deixat que l’Estat desaparegui a Catalunya” i ha apuntat que “Sánchez és un perill públic” perquè “ja li ha donat més competències al PNV i també els hi vol donar a Torra i Puigdemont“. “Serem la veu de milions de catalans i espanyols que saben que aquesta situació és una vergonya“, ha afirmat.

Arrimadas ha estès la mà al líder del PP, Pablo Casado, “per fer fora Sánchez de la Moncloa“, però ha lamentat que aquest es dediqui a “posar excuses i que vagi arrossegant els peus lluitant per seguir sent el president del PP“. Ha apuntat que, a diferència, “Cs està fort, valent i sense complexos” i ha sentenciat que “aquest país no es mereix estar dirigit per aquells feixistes que agredeixen, insulten i intenta fer dels pobles als constitucionalistes“.

Volver a ACTUALIDAD