Actualitat

Carrizosa: “A Puigdemont i als populistes no els importem, menteixen perquè només volen el poder”

by cscatalunya — 18 abril 2019 @ 10:36
Comparte

En un acte de la plataforma "España latina y ciudadana" el candidat al Congrés, Rafael Yepes, ha afirmat que "no hi ha millor partit que Cs per representar els interessos de la comunitat llatinoamericana"

L’Hospitalet de Llobregat, dimecres 17 d’abril de 2019. “A Puigdemont i als populistes no els importem, menteixen perquè només volen el poder“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en un acte de la plataforma “España latina y ciutadana” celebrat a l’Hospitalet de Llobregat juntament amb el candidat de Cs al Congrés dels Diputats per Barcelona, Rafael Yepes, i la diputada de Cs al Parlament, Susana Bertran.

Carrizosa, després que la Unió Europea hagi confirmat que Puigdemont no tindrà immunitat per entrar a Espanya a recollir l’acta d’eurodiputat, ha afirmat que “a diferència de Puigdemont que va estar al capdavant d’un cop a la democràcia, el projecte de Cs busca una Espanya forta en una Europa gran“. “No ens convé el reduccionisme nacionalista“, ha sentenciat, i ha apuntat que “l’únic que han aconseguit els nacionalistes és una divisió mai vista a Catalunya“. “No volem un empobriment de la societat catalana, sinó viure amb treball, dignitat i futur per als nostres fills“, ha afirmat.

En el marc de l’acte amb la comunitat llatinoamericana, el portaveu taronja ha lamentat que “el nacionalisme hagi imposat una manera de ser bon català” mentre que a Cs són “inclusius perquè tots som iguals, amb els mateixos drets i llibertats pensem com pensem” .

El candidat al Congrés i membres de la comunitat llatina, Rafael Yepes, ha afirmat que “no hi ha millor partit que Cs per representar els interessos de la comunitat llatinoamericana“, ja que es tracta “d’un projecte liberal, de centre, progressista i que no mira quin origen ni accent tens“. “Els llatinoamericans coneixen molt bé els governs populistes“, ha recordat i ha apuntat que, per contra, “entre tots farem que Espanya sigui més gran i millor per a tots”.Els llatins hem de formar part del canvi juntament amb Cs“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD