Actualitat

Inés Arrimadas: “Junqueras ha confirmat que el candidat d’ERC no és ell, és Pedro Sánchez”

by cscatalunya — 19 abril 2019 @ 12:24
Comparte

La candidata de Cs exigeix la dimissió de Rosa María Mateo al capdavant de RTVE per haver “respost les ordes de Sánchez” canviant la data del debat a quatre

Barcelona, divendres 19 d’abril del 2019. “Junqueras ha confirmat que el candidat d’ERC no és ell, és Pedro Sánchez”. Així ho ha dit la número u de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona, Inés Arrimadas, després que el candidat d’ERC, Oriol Junqueras, s’hagi mostrat disposat a investir a Pedro Sánchez president del Govern d’Espanya des d’una roda de premsa des de la presó.

“Que Sánchez sigui el pròxim president d’Espanya és el somni d’ERC i és el malson de tots els espanyols”, ha advertit. I ha evidenciat que el fet que “Junqueras i Puigdemont vulguin que Sánchez sigui el pròxim president d’Espanya és la mostra que no ha de ser-ho”.

La candidata de Cs ha fet aquestes afirmacions a Barcelona, juntament amb l’ex alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, on han volgut donar el seu “suport al petit comerç”. Davant els mitjans de comunicació, Arrimadas ha defensat que Cs vol “obrir una nova etapa política a Espanya liderada per Albert Rivera” i, per aconseguir-ho, ha demanat “omplir les urnes d’il·lusió el 28A com vam fer a Catalunya el 21D o a Andalusia”.

En referència a la polèmica entorn al debat electoral de la televisió pública, des de Ciutadans han demanat la dimissió de l’administradora única de RTVE, Rosa María Mateo, per haver “respost les ordes de Pedro Sánchez” canviant la data del debat a quatre. “És una intervenció política del PSOE que no fa justícia a tots els treballadors i al servei públic” que ha d’oferir la televisió, ha manifestat Arrimadas.

Així mateix, ha reiterat que des de la formació taronja participaran en tots els debats: “Tenim moltes ganes de demostrar als espanyols que no tenim per què aguantar quatre anys més de Pedro Sánchez, que Pablo Iglesias no té per què definir la política econòmica del nostre país ni els separatistes el model territorial”.  

Volver a ACTUALIDAD