Actualitat

Carrizosa: “No consentirem que grups violents com Arran decideixin qui pot anar o no a una població de Catalunya”

by cscatalunya — 24 abril 2019 @ 14:42
Comparte

Cs denuncia davant la Junta Electoral la carta “partidista” que ha enviat Torra als funcionaris per felicitar-los Sant Jordi perquè considera que "és una nova intromissió per part del Govern” en període electoral

Mataró, dissabte 20 d’abril del 2019. “No consentirem que grups violents com Arran decideixin qui pot anar o no a una població de Catalunya”. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, CarlosCarrizosa, el dia abans que la formació taronja celebri un acte a Torroella de Montgrí on el regidor de Cs a Blanes, Sergio Atalaya, ja va ser agredit. En declaracions als mitjans de comunicació, Carrizosa ha advertit que, “malgrat les amenaces del grup violent i feixista Arran” que està convidant a través de les xarxes socials a boicotejar l’acte de Ciutadans, la formació taronja estarà a Torroella de Montgrí amb Inés Arrimadas i altres càrrecs del partit.

El portaveu de Cs ha recordat que, gràcies a Ciutadans, la Fiscalia “ja investiga aquest grup per delictes contra els drets fonamentals” per l’escarni que va patir el grup d’estudiants constitucionalistes S’ha Acabat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Davant aquesta “greu” situació, Carrizosa ha demanat “anar a votar el 28A com vam fer el 21D a Catalunya per poder fer fora Pedro Sánchez de Moncloa i tenir un nou govern liderat per Albert Rivera”.

El portaveu taronja ha fet aquestes afirmacions a Mataró, acompanyat pel candidat al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carlos Aguilar, i la candidata a l’alcaldia de la capital del Maresme, Cristina Sancho. Davant els mitjans de comunicació, Carrizosa ha anunciat una nova denúncia davant la Junta Electoral per la carta que ha enviat el President Quim Torra a través dels comptes oficials del president a funcionaris de la Generalitat per felicitar-los Sant Jordi i en la qual“es refereix a l’article 155 de la Constitució i fa apologia dels polítics que estan a la presó per haver donat un cop a la democràcia”.

Des de Cs consideren que és “una nova intromissió partidista per part del govern de la Generalitat”. “Ja està bé d’usar mitjans públics per difondre missatges de campanya”, ha sentenciat, i ha advertit que “la democràcia ha de respectar-se, les institucions han de ser neutrals” -especialment en període electoral- i “Torra no les pot utilitzar com li doni la gana”.

Volver a ACTUALIDAD