Actualitat

Mejías: “Tenim dues opcions: un govern de Sánchez amb independentistes i populistes o un amb Rivera que defensi la unió i igualtat”

by cscatalunya — 26 abril 2019 @ 19:03
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, afirma que "Sánchez no només ens ha deixat tirats, sinó que ens ha traït"

Rubí, divendres 26 d’abril de 2019. “Aquest diumenge tenim dues opcions: un govern de Sánchez amb independentistes i populistes o un amb Rivera que defensi la unió i igualtat“. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) per al Congrés dels Diputats per Barcelona, Carina Mejías, en l’acte de tancament de campanya celebrat a Rubí acompanyada pel portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, la diputada taronja, Sonia Serra, i el candidat de Cs a l’alcaldia de Rubí, Roberto Martín. Mejías ha apuntat que “Sánchez és el candidat de Puigdemont, Torra i Iglesias“, i ha afirmat que “donar-li la clau del govern als separatistes és obrir la porta al següent xantatge i donar-la a Podem a la ruïna econòmica d’Espanya“.

En canvi, la candidata ha assenyalat que no perdran “l’oportunitat de regalar-li a Espanya un projecte liberal, de centre i reformista” i que diumenge que ve “s’ompliran les urnes d’il·lusió per tornar l’esforç a aquells que van fer d’Espanya un país democràtic i amb uns sòlids valors d’unió i solidaritat“. Mejías ha explicat que “Cs vol ser el partit de les famílies“, que no “deixaran als autònoms sols” i que baixaran “els impostos que ofeguen la classe mitjana i treballadora” alhora que no donen “un pas enrere en la lluita contra la violència masclista“.

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha afirmat que “Sánchez no només ens ha deixat tirats, sinó que ens ha traït” i ha remarcat que “els demòcrates no ens deixarem guanyar contra els que volen atropellar els nostres drets“. Ha assenyalat que “hi ha conquestes democràtiques que a Catalunya semblen estar en dubte“, fet que ha qualificat “d’anomalia democràtica“, i ha remarcat que mentre en pobles de Catalunya a “Cs se li insulta i increpa, ningú li diu res a Torra per venir a Rubí“.

Ha afirmat que “un govern amb Albert Rivera, Inés Arrimadas, Carina Mejías o José María Espejo-Saavedra serà un executiu de gent honrada, treballadora i competent” i ha lamentat que “tant PP com PSOE han deixat tirats als catalans constitucionalistes durant 40 anys“. “El PSOE de Sánchez gens té a veure amb el PSOE de Felipe González o Alfonso Guerra, que tant van fer per aquest país“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD