Actualitat

Roldán sobre la citació de Torra al TSJC: “Es comença així i s’acaba fugat de la justícia a Waterloo”

by cscatalunya — 3 maig 2019 @ 13:18
Comparte

La diputada de Cs afirma que Torra i De Gispert "són l’un per l'altre" i lamenta "que ningú del Govern hagi condemnat els tuits racistes de l'expresidenta del Parlament"

Parlament de Catalunya, divendres 3 de maig de 2019. La diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, ha valorat la citació del president català, Quim Torra, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per haver desobeït les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar propaganda separatista dels edificis de la Generalitat a petició de Cs afirmant que “es comença així i s’acaba fugat de la justícia a Waterloo“.

Roldán ha demanat a Torra que, de cara a les eleccions municipals, “compleixi la llei i no torni a asfixiar als catalans amb simbologia separatista” i ha afirmat que aquests actes “l’inhabiliten per ser president“. “Torra desprestigia tot el que toca; les institucions, el Parlament i el Govern“, ha assenyalat i ha apuntat que el president “no para d’avergonyir els catalans“. “Que Torra deixi de viatjar a Soto del Real i a Waterloo i que assumeixi la seva responsabilitat i doni la cara al Parlament“, ha sentenciat i ha recordat que Cs ha demanat la compareixença de Torra a la cambra catalana i que se li retiri la condecoració De Gispert.

La diputada taronja ha afirmat que Torra i l’expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, “són l’un per l’altre” i lamenta “que ningú del Govern hagi condemnat els tuits racistes, xenòfobs i supremacistes de l’expresidenta“. Ha apuntat que “tenim un president amb articles racistes premiant una persona amb tuits racistes“. “És una vergonya que es distingeixi a De Gispert amb la Creu de Sant Jordi, quan està reprovada pel Parlament per fer tuits de la mateixa índole“, ha comentat Roldán i ha anunciat que Cs “impulsarà una llei per regular el lliurament de la Creu de Sant Jordi“.

Volver a ACTUALIDAD