Actualitat

Carrizosa: “En menys d’una setmana Sánchez ja ha mentit i ha apujat els impostos a les famílies”

by cscatalunya — 6 maig 2019 @ 10:17
Comparte

El portaveu taronja denuncia que "s'ha utilitzat TV3 com una eina de propaganda política" després de conèixer-se les coaccions de Llorach als directius dels mitjans públics per emetre publicitat del referèndum il·legal

Mataró, dissabte 4 de maig de 2019. “En menys d’una setmana Pedro Sánchez ja ha mentit i ha apujat els impostos a les famílies“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de la pujada d’impostos anunciada per Sánchez. Carrizosa ha recordat que “Sánchez, en el debat amb el líder de Cs, Albert Rivera, va negar l’augment” i ha apuntat que la formació taronja, “com virtualment líders de l’oposició“, evitaran que el president en funcions “segueixi mentint i asfixiant impostos a les famílies“.

Carrizosa ha assenyalat que controlaran que “Sánchez no miri cap a un altre costat amb Catalunya” i ha afegit que “Cs constitueix el veritable dic de contenció contra el nacionalisme que continua sotmetent a la resta de població“. Ha recordat que “en molts municipis on governa el PSC es permet que es donin diners públics a l’Associació de Municipis per la Independència a canvi de cadires amb els separatistes“, i ha apuntat que el partit taronja serà “el veritable vot útil del constitucionalisme” a les eleccions municipals.

El portaveu ha denunciat que “s’ha utilitzat TV3 com una eina de propaganda política” després de conèixer-se les coaccions dels directius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), liderada per Núria Llorach, per emetre publicitat del referèndum il·legal de l’1-O. Ha afirmat que és un fet “gravíssim que faria dimitir a qualsevol directiu” però, en canvi, “a Catalunya els mitjans públics s’han utilitzat com un engranatge d’una trama delictiva“. “El cop que van donar ERC i JxCAT des del Govern va ser el mateix que va fer Llorach coaccionant directius“, ha apuntat i ha anunciat que al Parlament es votarà el cessament de la presidenta de la CCMA a petició de Cs.

En relació amb la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions europees, el diputat ha afirmat que la sentència de la JEC li sembla “d’absoluta lògica” perquè és “un senyor que treballa en contra del país en què es vol presentar” i ha recordat que “és un fugat sotmès a la jurisdicció espanyola“.

Volver a ACTUALIDAD