Actualitat

Sierra: “TV3 s’ha convertit en una maquinària per desprestigiar constitucionalistes i afavorir al separatisme”

by cscatalunya — 6 maig 2019 @ 10:31
Comparte

El diputat Martín Blanco, denuncia que "amb l'emissió de publireportatges relacionats amb el ‘procés’ s'intenta crear de forma grotesca simpatia cap als partits separatistes"

Parlament de Catalunya, divendres 3 de maig. “TV3 s’ha convertit en una maquinària per desprestigiar constitucionalistes i afavorir al separatisme“. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, a la comissió de Control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La diputada ha denunciat que “la televisió pública ha viscut un dels seus moments més miserables quan el presentador Toni Soler es va burlar d’Enric Millo per donar un ronyó” i ha recordat que “només l’any passat Soler, amb la seva productora, es va endur mig milions d’euros de TV3“.

Sierra ha lamentat que “tinguem el director de TV3, Vicent Sanchis, imputat per desobediència pel referèndum il·legal” i ha afirmat que “mentre Sanchis està reprovat pel Parlament i té por de debatre amb Albert Rivera sobre la pluralitat de la televisió, el líder de Cs té la legitimitat de més de quatre milions de vots“.

També ha explicat que, “una vegada més, es manipula per sostenir una de les grans mentides del nacionalisme, que és el suposat aval del Tribunal Constitucional (TC) a la immersió lingüística“, apuntant que en la sentència del TC sobre la LEC no es fa cap referència a això. En canvi, “sí que existeix en la imaginació dels nacionalistes i els telenotícies de TV3“.

El diputat de Cs, Martín Blanco, ha denunciat que “amb l’emissió de publireportatges relacionats amb el ‘procés’ s’intenta crear de forma grotesca simpatia cap als partits separatistes“, en relació al reportatge emès a TV3 ‘un procés dins del procés’, que Cs va denunciar a la Junta Electoral Central (JEC) i aquesta li va donar la raó al partit taronja “per atemptar contra la neutralitat informativa“. També ha apuntat que en diferents emissions “es continua fent ús d’un llenguatge contrari al principi de pluralitat polític i igualtat en usar expressions com ‘presos polítics’ o ‘exili’“.

Volver a ACTUALIDAD