Actualitat

Rodríguez a Budó: “És una vergonya que es dediqui un sol euro públic al xiringuito separatista de l’AMI”

by cscatalunya — 8 maig 2019 @ 12:04
Comparte

El diputat de Cs afirma que als ajuntaments on governarà Cs després de les eleccions "es sortirà de l'AMI i es reclamarà els diners públics malbaratats per destinar-lo a polítiques municipals"

Parlament de Catalunya, dimecres 8 de maig de 2019. “És una vergonya que es dediqui un sol euro públic al xiringuito separatista de l’AMI“. Així li ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Manuel Rodríguez, a la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó.

Rodríguez ha recordat que l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) “no persegueix cap fi social ni públic, sinó que fomenta la divisió, la fractura i l’enfrontament entre els catalans” afegint que, a més, “l’han de pagar tots els veïns pensin el que pensin“. “El 70% del seu pressupost va destinat a ser una agència de col·locació d’amics del ‘procés’ i la resta a activitats d’agitació i propaganda“, ha sentenciat.

El diputat taronja ha afirmat que en els ajuntaments on Cs governi després de les eleccions municipals “es sortirà de l’AMI i es reclamarà els diners públics malbaratats per destinar-los a polítiques municipals“. Ha lamentat que hi hagi municipis governats pel PSC, “fins i tot alguns amb majoria absoluta, que paguen la quota a l’AMI i fins i tot amb alguns dels seus regidors estan adscrits” i ha demanat a la consellera que controli les administracions locals “que estan pagant diners públic a aquests xiringuitos“.

Volver a ACTUALIDAD