Actualitat

Arrimadas (Cs): “El vot taronja val per tres i serà el dic de contenció contra el sanchisme i la pujada d’impostos”

by cscatalunya — 14 maig 2019 @ 08:52
Comparte

La portaveu nacional de Ciutadans ha insistit que "Ciutadans va a donar la campanada" i després de l'26 M governarà en molts municipis i comunitats autònomes

Sevilla, 12 de maig de 2019. La portaveu nacional de Ciutadans (Cs), i líder de la formació taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat aquest diumenge a Jerez de la Frontera que “el vot de Cs val per tres” i ha cridat al vot el proper 26 de maig perquè “necessitem a Cs en molts governs locals i autonòmics per ser el dic de contenció davant el sanchisme, davant la pujada d’impostos, davant el populisme d’Iglesias, davant l’enxufisme que sempre comentin aquest tipus de partits “.

Per desgràcia el pròxim govern d’Espanya serà el de Sánchez amb Podem i recolzat pels nacionalistes“, ha advertit Arrimadas afegint que “per això hem de ser aquest dic de contenció davant la desigualtat que provocarà que el futur d’Espanya estigui en mans dels nacionalistes“.

La portaveu nacional de Ciutadans s’ha mostrat convençuda que el dia 26 de maig la formació “donarà la sorpresa, anem a governar Jerez de la Frontera, però és que Cs governarà en molts municipis d’aquest país i moltes CCAA, perquè estem preparats per governar” i ha posat com a exemple el govern de la Junta d’Andalusia. “Vam dir en campanya que anàvem a donar la campanada i l’hem donat, així que demano a tothom el mateix esforç i la mateixa il·lusió per anar a votar el proper 26 de maig“.

Durant una visita a la Fira de Jerez de la Frontera, acompanyada pel vicepresident de la Junta d’Andalusia i portaveu de Cs en aquesta Comunitat Autònoma, Juan Marín, i pel candidat a l’alcaldia de Jerez, Carlos Pérez, la portaveu nacional de Cs també ha cridat al vot taronja a les eleccions europees “perquè el nostre projecte és europeista, per al camp andalús, per a la ramaderia, per a la innovació, per al talent i per a les inversions“. “És molt important que la veu de Cs s’escolti fort a Europa, per això cal anar a votar“, ha dit Acostades.

Per la seva banda, el portaveu de Cs Andalusia, Juan Marín, ha manifestat el seu suport al candidat de Jerez, Carlos Pérez “que serà el proper alcalde després de quatre anys d’un treball seriós i responsable en l’oposició, i esperem que PP i PSOE siguin responsables i donin suport a Carlos Pérez“. “Vam guanyar les eleccions a Catalunya, les va guanyar Inés -ha recordat-, a Andalusia quan deien que no era possible el canvi, ho vam aconseguir, i ara estem donant una mostra clara del compromís que té aquest projecte polític, que quan es compromet a alguna cosa el compleix sempre“, ha assegurat Marín

Volver a ACTUALIDAD