Actualitat

Cañas: “Volem saber si el fugat covard de Puigdemont tornarà a enganyar els seus votants o vindrà a Espanya a buscar la seva acta”

by cscatalunya — 14 maig 2019 @ 08:54
Comparte

El candidat de Cs al Parlament Europeu considera "paradoxal que aquells que han atemptat contra l'estat de dret es beneficiïn de la seva condició de fugats en un debat democràtic"

Cornellà de Llobregat, dilluns 13 de maig de 2019. “Volem saber si el fugat covard de Puigdemont tornarà a enganyar els seus votants o vindrà a Espanya a buscar la seva acta“. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu, Jordi Cañas, acompanyat del portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, i el candidat a l’alcaldia de Cornellà, Dani Martínez, davant els mitjans de comunicació. Ha explicat que “si Puigdemont vol ser eurodiputat, primer ha de venir a Espanya i recollir la seva acta“, apuntant que “en el moment en què trepitgi aquest país, serà detingut“. “La pregunta és si a més de covard, tornarà a mentir a aquells que dipositin la seva confiança en ell, com ja va fer en les passades eleccions autonòmiques“, ha remarcat.

El candidat ha afirmat que un dels compromisos de la formació taronja serà demanar la reforma de les euroordres “perquè mai més algú pugui estar en un altre país de la Unió Europea (UE) després d’intentar donar un cop d’estat en un país membre“. “No volem que un fugat de la justícia denigri el nom d’Espanya, una de les grans democràcies europees, des d’un altre país aprofitant martingales legals“, ha sentenciat.

D’altra banda, Cañas ha considerat com a “paradoxal que aquells que han atemptat contra l’estat de dret es beneficiïn de la seva condició de fugats en un debat democràtic“, en relació al debat sobre les eleccions europees programat per demà a TV3 on Cañas participa com a candidat de la formació liberal. Ha explicat que Cs “ha elevat un recurs a la JEC perquè determini si és legal o no la seva participació” i ha volgut remarcar “els privilegis que tindrà Puigdemont respecte als altres candidats“. “En plató no tindrem ajudes, a excepció de Junqueras i Puigdemont, el que crea una situació d’injustícia“, ha apuntat.

Per altre banda, a Cornellà també ha reiterat que, des del Parlament Europeu, Cs treballarà “per millorar les condicions de vida, les infraestructures i els recursos socials dels municipis de Catalunya“. Al mateix temps, ha apuntat l’alcaldable taronja, Dani Martínez, com el canvi que necessita la ciutat “per superar l’època caduca de clientelisme del govern local socialista que té com a objectiu controlar el poder“.

Volver a ACTUALIDAD