Actualitat

Carrizosa: “TV3 és tendenciosa, no és neutral i ajuda a les candidatures separatistes als debats electorals”

by cscatalunya — 14 maig 2019 @ 08:48
Comparte

Cs presenta un recurs a la Junta Electoral contra TV3 per permetre que Junqueras i Comín participin en el debat electoral de les eleccions europees

Viladecans, dissabte 11 de maig de 2019. “TV3 és tendenciosa, no és neutral i ajuda a les candidatures separatistes als debats electorals“. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en anunciar que Cs ha presentat un recurs a la Junta Electoral Provincial de Barcelona contra TV3 per trencar la igualtat entre els candidats al debat de les eleccions europees en permetre que els candidats dels partits independentistes, Oriol Junqueras i Toni Comín, no hagin d’estar presencialment al plató de televisió, aplicant unes normes diferents.

Carrizosa ha afirmat que no vol que “el trampós de Comín tingui l’oportunitat de fer més trampes, ja va donar un cop d’estat i després va fugir de la justícia” i ha apuntat que “si ell no pot estar, poden anar altres membres de la seva candidatura“. “No volem que des del seu amagatall actual pugui replicar el que altres candidats, en un plató sense ajudes ni informació, puguin fer“, ha replicat.

Ha recordat que “els partits separatistes, quan van presentar les seves candidatures, ja sabien que no podrien estar als debats” i ha lamentat la “falta d’igualtat que existeix a TV3 a l’hora de plantejar el format“. “És increïble que TV3 estigui donant ajudetes en la configuració dels debats“, ha sentenciat.

El portaveu, que ha visitat Viladecans acompanyat de la candidata de Cs al municipi, Carolina Torres, ha afirmat que la formació taronja “és el vot útil del constitucionalisme“. Ha advertit que “votar socialista pot acabar en un tripartit amb ERC i Podem” i ha apuntat que en llocs com Viladecans “on el socialisme ha governat durant 40 anys i ha tingut problemes de corrupció, cal un projecte regenerador com el que representa Cs“.

Volver a ACTUALIDAD