Actualitat

Cs portarà a la Fiscalia l’alcalde d’Alcarràs per desobeir a la Junta Electoral i no respectar la neutralitat política en el municipi

by cscatalunya — 14 maig 2019 @ 08:50
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, assegura en l'acte central de campanya en la capital de Ponent que "Lleida no és independentista" i alerta que "els socialistes pactaran amb els partits separatistes"

Lleida, diumenge 12 de maig del 2019. Ciutadans (Cs) denunciarà davant la fiscalia l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, per “no respectar les ordres de la Junta Electoral de retirar tota la propaganda política separatista que envaeix el municipi”. Així ho ha anunciat el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en l’acte Central de Cs a Lleida celebrat en la plaça de Sant Pere. Carrizosa ha denunciat que Serra “es pensi que és el governador d’Alabama” per permetre pancartes, llaços i estelades en la façana de l’ajuntament, el mobiliari urbà i els espais públics d’aquest municipi. I  l’ha emplaçat a “respectar la llibertat i dignitat de tots els seus veïns, inclosos els que no pensen com ells”.

Acompanyat pels caps de llista de les 16 candidatures (*) que Cs presentarà en les eleccions municipals del 26 de maig a Lleida, Carlos Carrizosa, ha alertat sobre els complexos del Partit Socialista i la seva “fingida neutralitat política” a l’hora de denunciar la presència de llaços grocs. Per això, ha demanat “concentrar el vot constitucionalista en el vot taronja” i “evitar que el socialisme pacti amb els partits separatistes a l’ajuntament de Lleida”. “Lleida no és independentista i votar als socialistes suposa que ho sembli”, ha apuntat.

Per la seva banda, la candidata de Cs per Lleida, Ángeles Ribes, s’ha compromès a “no permetre que els separatistes s’apropiïn de la ciutat, trenquin la convivència i silenciïn a totes les persones que no pensen com ells”. I ha assegurat que Cs treballarà en el mateix sentit en els 16 municipis on la formació taronja presentarà llistes que són Lleida, Alcoletge, Alpicat, Almacellas Alcarràs, Rosselló, Albatàrrec, Mollerussa, Les Borges Blanques, Tàrrega, Cervera, Balaguer, Solsona, La Seu d’Urgell, Vielha i el Conselh Generau d’Aran.

Finalment, ha recordat que “el vot útil és el vot a Ciutadans” perquè “en quatre anys d’oposició i amb 4 regidors, es va aconseguir impulsar més de 400 propostes que han permès millorar la vida de tots els ciutadans”. A més, “ja és hora de tenir per primera vegada una dona alcaldessa a Lleida”, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD