Actualitat

Inés Arrimadas: “Cs és l’única garantia que l’Hospitalet torni a ser el bastió del constitucionalisme a Catalunya”

by cscatalunya — 14 maig 2019 @ 08:46
Comparte

En un acte de campanya celebrat a l'Hospitalet, Arrimadas adverteix que "qui voti el PSC pot acabar amb un govern tripartit amb ERC i Podem"

L’Hospitalet de Llobregat, dissabte 11 de maig de 2019. La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i cap de l’oposició, Inés Arrimadas, ha afirmat que “Cs és l’única garantia que la ciutat de l’Hospitalet torni a ser el bastió del constitucionalisme a Catalunya“. En un acte de campanya celebrat a l’Hospitalet de Llobregat, Arrimadas ha advertit que els vots al PSC poden derivar en un govern tripartit amb ERC i Podem, “pel que demano als hospitalencs que vagin en massa a les urnes per a garantir el canvi que tant necessita aquesta ciutat i que només Cs pot aconseguir.” Un canvi que Arrimadas ha considerat necessari perquè l’ajuntament no es converteixi en altaveu separatisme, “com seguirà evitant Cs al Parlament de Catalunya que ara queda en bones mans amb Carlos Carrizosa i Lorena Roldán al capdavant.”

L’acte ha servit com a presentació de l’equip de Cs l’Hospitalet que lidera Miguel García per a la carrera per l’alcaldia de la ciutat. García ha agraït a Arrimadas la seva tasca des de Catalunya per defensar sense complexos el constitucionalisme davant del separatisme radical, “una cosa que segur seguirà fent des del Congrés“. El portaveu taronja ha posat l’accent en les polítiques socials que Cs es compromet a emprendre com construir residències per a les persones grans i llars d’infants públiques de 0 a 3 anys, treballar per l’accessibilitat universal a la ciutat i per l’esport inclusiu i de base social, invertir en els barris del nord per acabar amb la ciutat de dues velocitats o crear un banc de llibres de text gratuït. “Polítiques socials que el govern del PSC de Núria Marín ha abandonat perquè el seu únic interès és perpetrar el càrrec“, ha conclòs García.

L’exalcalde de l’Hospitalet i candidat número tres de la llista de Manuel Valls per Barcelona, Celestino Corbacho, ha estat també present per mostrar el seu suport a la candidatura de García, “un amic que estimo i conec bé, que sé que té una consciència social real i que centra el seu projecte en el benestar dels veïns i veïnes“. Corbacho ha agraït a Inés Arrimadas i al partit de Cs la generositat per no presentar un candidat propi a Barcelona i donar suport a la llista de Manuel Valls, “una llista transversal formada per persones que no pertanyen a cap partit i que treballarà perquè Barcelona no sigui només de color groc, sinó perquè tots, independentment de la seva ideologia o pensament, se sentin identificats i atesos pel projecte de la seva ciutat “.

Volver a ACTUALIDAD