Actualitat

Carrizosa: “Gràcies a Cs tindrem un debat net a TV3 i no el que el nacionalisme havia previst”

by cscatalunya — 15 maig 2019 @ 09:47
Comparte

El portaveu taronja afirma que "si algú no és separatista i vol vot útil, aquest és el vot taronja"

Granollers, dimarts 14 de maig de 2019. ” Gràcies a Cs tindrem un debat net a TV3 i no el que el nacionalisme havia previst “. Així ho ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, en valorar la resolució de la Junta Electoral Central (JEC), que dona la raó a Cs sobre la desigualtat generada en el debat sobre les eleccions europees que celebra aquesta nit TV3 on s’anava a permetre participar a candidats, com Junqueras o Comín, fora del plató.

Carrizosa ha explicat que “volien un debat amb un trampós compulsiu que deia que Catalunya havia de ser una república, va fer una declaració unilateral d’independència i després es va acabar fugint” i ha apuntat que “TV3 no té dret a modelar les normes d’un debat a gust dels candidats separatistes trencant així el principi d’igualtat amb els altres candidats“. Ha destacat que “només” demanen que “els que governen compleixin amb el seu deure i no posin a directius en els mitjans públics que siguin ‘procesistes’ a les ordres del Govern” i ha apuntat que actualment la televisió pública “costa molts diners i està al servei del ‘procés’“.

El portaveu taronja ha afirmat que “si algú no és separatista i vol vot útil, aquest és el vot taronja” i ha recordat que “gràcies a Cs hem tingut per primera vegada en molt de temps uns ajuntaments lliures de propaganda separatista i estelades“. “Ni Sánchez ni Iceta van fer res, van tancar els ulls perquè ara vindrà l’intercanvi de cromos amb ERC per a la investidura“, ha sentenciat. També ha destacat que “les candidatures de Cs donen la cara i no s’amaguen davant d’un president que diu ‘bèsties tarades’ a la gent que ve d’altres comunitats autònomes i es condecora amb la Creu de Sant Jordi a una persona que insulta la cap de l’oposició

Carrizosa ho ha dit en un acte celebrat a Granollers, al costat de la diputada de Cs, Blanca Navarro, els candidats de Cs a les alcaldies de Granollers i Parets del Vallès, Enric Meseguer i Manel Losada, i la resta de candidats taronges per al Vallès oriental i Osona. Navarro ha afirmat que “els ajuntaments no són els altaveus del separatisme” i ha assenyalat que “l’única garantia de compromís real amb Catalunya, és la papereta taronja“, lamentant que “alguns porten tant governant que ja no saben distingir les seves seus dels ajuntaments“.

Volver a ACTUALIDAD