Actualitat

Carrizosa: “Puigdemont és reincident enganyador i mentider, i no ens refiem del que pugui fer en un debat que TV3 vol acomodar a les seves necessitats”

by cscatalunya — 15 maig 2019 @ 09:45
Comparte

El portaveu de Cs al Parlament anuncia una denuncia contra l’ajuntament de Sant Cugat per “actuar de forma il·legal i adjudicar contractes a dit”

Sant Cugat, dimarts 14 de maig del 2019. “Puigdemont és reincident enganyador i mentider,  i no ens refiem del que pugui fer en un debat que TV3 vol acomodar a les seves necessitats”, Això és el que ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, després que l’expresident de la Generalitat hagi manifestat la seva voluntat de participar en el debat electoral de TV3, sobre les eleccions europees, des de Bèlgica. Carrizosa,  ha argumentat que “Puigdemont podria utilitzar mitjans humans o electrònics fora del control de la resta de participants” cosa que, ha afegit, “trencaria amb el principi d’igualtat”. Carrizosa ha manifestat que la decisió sobre si Ciutadans participa o no en el debat la prendran un cop coneguin la resolució del recurs que Cs ha presentat davant de la Junta Electoral Central. (*)

Durant una visita a Sant Cugat del Vallès, acompanyat de l’alcaldable de Cs per aquest municipi, Aldo Ciprian, Carrizosa ha anunciat també que han interposat una denuncia (*)  contra l’ajuntament “per actuar de forma il·legal i adjudicar contractes a dit”. “Sant Cugat és la capital de la corrupció  i no ens referim a l’era Pujol sinó a l’actual govern del PdCat”, ha sentenciat el dirigent de la formació taronja. I ha afegit que si Ciutadans governa aquest municipi “aixecarà catifes i obrirà les finestres per saber què és el que ha passat durant els 35 anys que Convergència, amb els seus diferents noms, ha governat aquesta població”.

Així mateix el dirigent de la formació liberal ha anunciat que des del Parlament demanaran a la Sindicatura de Comptes  tots els informes  fets pels secretaris i interventors dels ajuntaments sobre pràctiques irregulars  perquè  “deixin de cometre’s irregularitats i corrupteles als ajuntaments catalans” “És un escàndol que el PdCat segueixi robant i gestionant diner públic en perjudici de tots els catalans”, ha sentenciat.

Finalment Carrizosa ha explicat que alguns estudiants de la UAB han  tornat a fer pintades de contingut polític en el campus d’aquesta universitat malgrat la prohibició de la Junta Electoral i ha anunciat que la seva formació demanarà explicacions a la rectora per “l’escandalosa omissió de les seves funcions”. “Volem que ens expliqui quins expedients ha obert i quines identificacions s’han fet”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD