Actualitat

Carrizosa: “Ciutadans és l’únic vot útil constitucionalista”

by cscatalunya — 18 maig 2019 @ 12:45
Comparte

El candidat de Cs a l'alcaldia de Sitges, Manu Rodríguez, apel·la al vot taronja per “posar l'administració al servei de tots els ciutadans, pensin com pensin”

Sitges, dissabte 18 de maig del 2019. “Ciutadans és l’únic vot útil constitucionalista”. Així ho ha assegurat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, que ha demanat als sitgetans “confiar i apostar pel vot taronja” en les properes eleccions del 26 de maig. En un acte a Sitges, ha advertit que votar al PP és “córrer el risc de tirar el vot” perquè podrien no obtenir representació i el vot al PSC podria anar dirigit a “afermar ERC, a penjar llaços grocs a l’ajuntament o a pagar ‘xiringuitos’ com l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)”.  “Cs és el dic de contenció del separatisme”, ha sentenciat.

El candidat de Cs a l’alcaldia de Sitges, Manu Rodríguez, també ha destacat la necessitat que els ciutadans vagin a votar el 26 de maig per “guanyar el futur”que considera “només pot venir de la mà” de la formació taronja. “Si volem resoldre problemes, que hi hagi prosperitat i tenir una administració que es preocupi per tots, pensin com pensin, és el moment de votar a Cs”, ha afegit.

Rodríguez ha explicat algunes de les propostes que posarà en marxa si és alcalde relacionades amb la “seguretat, la falta d’inversió en els barris o l’ocupació de l’espai públic per part del separatisme”, entre altres. Ha anunciat que una de les primeres mesures serà “alliberar Sitges de l’AMI” i exigir, a més, “la restitució de tots els diners que s’ha pagat indegudament a aquest ‘xiringuito’ separatista que fomenta la divisió entre els catalans”.

Per part seva, la portaveu de Cs en la comissió d’igualtat del Parlament, Noemí de la Calle, ha defensat a Manu Rodríguez com “el millor candidat” a l’alcaldia de Sitges. “Aquesta ciutat es mereix a gent neta, lliure, competent i amb experiència dins i fora de la política”, ha manifestat.

Volver a ACTUALIDAD