Actualitat

Sierra: “No ens callaran perquè la il·lusió venç a la por i ho demostrarem el 26-M” 

by cscatalunya — 19 maig 2019 @ 15:43
Comparte

La diputada de Cs demana “concentrar tot el vot constitucionalista en la papereta taronja” per a “evitar tenir un tripartit en el que el PSC pasteregi amb ERC i Podemos”

Cerdanyola del Vallès, dissabte 18 de maig de 20019. “No ens callaran perquè la il·lusió venç a la por i ho demostrarem el 26-M”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, acompanyada de la candidata de Cs a l’alcaldia de Cerdanyola del Vallès, Sonia Rodríguez, després que alguns “intolerants” llancessin objectes i insultessin a Ignacio Aguado i a Jordi Cañas, en un acte de Cs a Madrid, i després de la suspensió d’un concert a Badalona per culpa del llançament d’ous a la cantant Marta Sánchez.

La diputada taronja ha demanat “concentrar tot el vot constitucionalista en la papereta taronja” per a “evitar tenir un tripartit en el que el PSC pasteregi amb ERC i Podemos” i ha recordat que Cerdanyola va ser punta de llança del constitucionalisme en les eleccions autonòmiques del 21-D” en les que Cs va guanyar amb gairebé 11.000 vots”, el que representa “un 30% dels vots, 4.000 més que ERC”.

Sierra ha parlat del municipi de Cerdanyola, on governa la CUP, com a “exemple de govern separatista que concep les institucions com a altaveu del ‘procés’”. I ha lamentat “la pèrdua d’oportunitats malgrat la seva posició estratègica”, a prop de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), precisament, on “continuen manant els intolerants i els feixistes que es dediquen a pintar amb les seves proclames separatistes les parets” o “a insultar i agredir als estudiants constitucionalistes”.

La diputada de Cs ha criticat que el govern actual no actuï a l’escola Carles Buïgas que “continua tenint restes d’amiant” mentre “la Generalitat i l’ajuntament es donen les culpes els uns als altres” o en el CEIP L’Escoleta on no funcionen els lavabos.

Volver a ACTUALIDAD