Actualitat

Carrizosa: “És una vergonya i una anomalia que vagin a prometre la Constitució al Congrés els que van intentar carregar-se-la i  trencar Espanya”

by cscatalunya — 20 maig 2019 @ 12:56
Comparte

Durant una visita a Santa Coloma de Gramenet per donar suport a l'alcaldable de Cs, Dimas Gragera, Carrizosa adverteix que "Parlón pactarà amb els partits independentistes per seguir sent alcaldessa"

Santa Coloma de Gramenet, dilluns 20 de maig de 2019. “És una vergonya i una anomalia que vagin a prometre la Constitució al Congrés els que van intentar carregar-se-la i trencar Espanya” Amb aquestes paraules s’ha referit el portaveu parlamentari de Ciutadans (Cs) , Carlos Carrizosa, al fet que aquest matí els polítics independentistes presos hagin acudit al Congrés i al Senat a recollir els seus actes. I ha afegit que és “incomprensible que els que van fer un cop a la democràcia puguin representar els espanyols”

Durant una visita a Santa Coloma de Gramenet per donar suport a l’alcaldable de la formació taronja, Dimas Gragera, Carrizosa ha acusat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, de “pactar la seva investidura amb ERC i els partits independentistes per traslladar aquests mateixos pactes als ajuntaments de Catalunya”. En aquest sentit el portaveu de la formació liberal ha advertit que la candidata socialista, Núria Parlón, “pactarà amb els partits independentistes per seguir sent alcaldessa” i ha recordat que Parlón “s’ha pronunciat a favor dels indults als presos pel ‘procés’, els ha visitat a les presons i es va oposar a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya “. “El vot a Ciutadans és el vot útil que pot aturar tot això”, ha afegit el portaveu parlamentari de Cs.

Per la seva banda el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet s’ha mostrat confiat a poder acabar amb gairebé 30 anys de socialisme en aquest municipi “el model del PSC està esgotat”, ha manifestat. I ha fet una crida als votants a apostar per “un model regenerador i de futur com el de Ciutadans”.

Gragera ha detallat els eixos del seu programa basats en l’atenció a les persones amb més polítiques socials, millorar la gestió del dia a dia fent especial èmfasi en els problemes de seguretat, neteja i falta de suport al comerç local, i apostar per una ciutat del futur amb la creació de la regidoria de ‘Smart City’, que afavoreixi la implantació de noves formes de negocis a Santa Coloma. “Tot això ho farem sota el paraigua de la igualtat de manera que si governem els endollats ja poden fer les maletes”, ha conclòs

Volver a ACTUALIDAD