Actualitat

Javier Nart: “La resposta a la revolució tecnològica és l’excel·lència en l’educació i la connexió de la indústria amb la universitat”

by cscatalunya — 22 maig 2019 @ 11:50
Comparte

En una visita a Mataró per donar suport a l'alcaldable de Cs, Cristina Sancho, el candidat a les eleccions europees recorda que qualsevol plantejament separatista implica "la sortida automàtica de Catalunya de la UE"

Mataró, dimecres 22 de maig del 2019. “La resposta a la revolució tecnològica és l’excel·lència en l’educació i la connexió de la indústria amb la universitat”. Així ho ha afirmat el candidat de Ciutadans (Cs) a les eleccions europees durant una visita al Tecnocampus de Mataró. Per a Nart aquest parc tecnològic que agrupa escoles universitàries, un parc empresarial i un viver d’empreses és “la resposta estratègica al problema fonamental que és el repte de la revolució tecnològica”

El candidat a les eleccions europees per a la formació liberal ha explicat que l’últim informe de l’OCDE augura un augment del 20% de la robotització i informació a Europa el que es traduirà en “precarització i pèrdua de llocs de treball” pel que ha reiterat la seva aposta per “una integració de la tecnologia en l’educació i l’empresa”. “Si no es fa només farem ideologia i no solucionarem els problemes ciutadania”, ha agregat.

Per a Nart “la solució de qualsevol problema espanyol passa per una solució europea,” i en aquest sentit ha recordat que qualsevol plantejament separatista implica “la sortida automàtica de Catalunya de la UE”.

Nart ha visitat el Tecnocampus de Mataró acompanyat de la candidata de la formació taronja a l’alcaldia d’aquesta ciutat, Cristina Sancho, que ha assenyalat la necessitat de “introduir Mataró i el seu centre tecnològic a Europa”

Volver a ACTUALIDAD