Actualitat

Nart: “Cs serà el partit més important en el grup liberal que impulsarà Europa i frenarà separatistes i populistes”

by cscatalunya — 23 maig 2019 @ 12:20
Comparte

Antonio Miguel Ruiz critica “40 anys d'un model de govern que ens fa perdre el potencial d'un municipi que és ric”

El Prat de Llobregat, dijous 23 de maig de 2019. “Cs serà el partit més important en el grup liberal que impulsarà Europa i frenarà separatistes i populistes”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu, Javier Nart, en la seva visita al mercat ambulant de San Cosme del Prat de Llobregat, acompanyat del portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, i del candidat taronja a l’alcaldia del municipi, Antonio Miguel Ruiz.

Nart ha criticat que “l’única cosa que pretenen separatistes i populistes és mirar-se el seu propi melic i no solucionar el problema dels europeus”. Ha destacat que “gràcies a la corrupció i a la falta de gestió adequada per part del Govern, la Generalitat té el seu deute qualificat de bons porqueria” i ha demanat “que diguin la veritat, que la sortida de la Unió Europea (UE) significa l’empobriment”. 

En aquest sentit, Nart ha puntualitzat que “l’únic que no tindrà problemes és Puigdemont” perquè, segons el candidat taronja, l’expresident de la Generalitat i candidat de JxCat a les eleccions europees “viu bé a Waterloo, com tots els líders separatistes que viuen del pressupost” i ha posat com a exemple al president de la Generalitat, Quim Torra, qui “té un sou que gairebé és el doble del president d’Espanya”.

El candidat europeu ha parlat també dels “senyors de la bandera”, referint-se a la farmacèutica catalana Grifols, els qui “defensen la separació de Catalunya, però paguen els seus impostos a Irlanda”. Tenen “el cor a l’esquerra i la cartera a la dreta” ha sentenciat.

Per la seva banda, el candidat a l’alcaldia de Cs al Prat de Llobregat, Antonio Miguel Ruiz, ha criticat “40 anys d’un model de govern que ens fa perdre el potencial d’un municipi que és ric”. “Disposem de molts recursos, però en canvi les famílies no tenen aquests diners a la butxaca” ha dit. Ruiz ha recordat les seves propostes per a potenciar l’oci juvenil perquè “els joves han de marxar fora” i per a aconseguir “un pediatre 24 hores els 365 dies de l’any”. En referència als possibles pactes post-electorals, el candidat taronja ha deixat clar que no pensa pactar “ni amb separatistes, ni extremistes, ni populistes”.

Volver a ACTUALIDAD