Actualitat

Arrimadas: “Era de sentit comú que els que han insultat i menyspreat a tots els ciutadans espanyols no poguessin cobrar un sou públic”

by cscatalunya — 24 maig 2019 @ 19:11
Comparte

La portaveu nacional de Cs afirma que la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, "es podria anomenar Forcadell-Batet, perquè exerceix d'advocada dels polítics presos"

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 24 de maig de 2019. “Era de sentit comú que els que han insultat i menyspreat a tots els ciutadans espanyols no poguessin cobrar un sou públic“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, al tancar la campanya electoral, acompanyada de candidats i membres del partit, a L’Hospitalet del Llobregat. Arrimadas, davant la suspensió dels diputats presos, ha recordat que “van donar un cop d’estat i van passar per sobre dels drets de més de la meitat dels catalans” i, en conseqüència, “no es mereixen tenir un càrrec públic“.

La diputada taronja ha afirmat que la nova presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, “es podria anomenar Forcadell-Batet perquè exerceix d’advocada dels polítics presos“. Ha destacat que “els privilegis als polítics s’han d’acabar” i ha apuntat que el que vol Cs és “igualtat i llibertat per a tots els ciutadans i no privilegis per als polítics“.

Arrimadas ha aprofitat els últims moments de campanya per recordar que a Catalunya “el separatisme fa servir els ajuntaments com altaveu ‘procés’” i ha afirmat que “l’important és que els ajuntaments estiguin centrats en les persones i no en el separatisme o els partits polítics “. Ha advertit que el vot a Cs és “l’únic vot útil dels constitucionalistes” perquè el vot al PSOE “tots sabem que acabarà en un tripartit amb ERC i Podem“. “Si tothom va a votar com vam sortir al 21D a parar al separatisme, ho aconseguirem“, ha sentenciat.

La portaveu també ha destacat que les candidatures taronges “tenen el millor equip, de gent de fora de la política“, i ha remarcat que el seu projecte “pensa en les persones i no en les sigles“. Finalment, ha assenyalat que Cs “es tracta d’un projecte amb les mans lliures i netes amb gestors que saben el que és viure com gent normal, i no com els que han viscut sempre del paraigua d’un partit polític“.

Volver a ACTUALIDAD