Actualitat

Cañas: “Aquest diumenge es tria si volem un futur de convivència i prosperitat en un projecte comú espanyol i europeu”

by cscatalunya — 24 maig 2019 @ 11:33
Comparte

L'exalcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho, demana votar a Manuel Valls el 26M perquè "es produeixi el canvi que tanta gent vol per a Barcelona"

L’Hospitalet de Llobregat, divendres 24 de maig de 2019. “Aquest diumenge es tria si volem un futur de convivència i prosperitat en un projecte comú espanyol i europeu“. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu, Jordi Cañas, que ha advertit que el 26M caldrà triar entre “votar socialistes i els seus aliats separatistes o votar Ciutadans i la seva voluntat de combat ferma per la llibertat i els drets“. En declaracions als mitjans de comunicació en una visita a l’Hospitalet de Llobregat, Cañas ha assegurat que la formació taronja és la “garantia de la defensa d’Espanya a Europa” i que apostarà perquè “totes les polítiques que es desenvolupin” se centrin a “millorar la vida de la ciutadania“.

Els ciutadans han de decidir si prefereixen que els drets espanyols a Europa els defensi el PSOE, que és capaç de pactar amb els nacionalistes, o si volen votar Cs que és un partit ferm en la defensa d’aquests valors“, ha afegit.

Per la seva banda, el candidat a l’Ajuntament de Barcelona i exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, ha demanat votar el 26M per Manuel Valls perquè “es produeixi el canvi que tanta gent vol per a Barcelona“. Considera que “no hi ha altra alternativa“, tenint en compte que “votar a Ada Colau és votar per la continuïtat i votar Jaume Collboni és votar perquè Ada Colau segueixi quatre anys més en el govern“. A més, ha defensat que Barcelona necessita “lideratge” per portar a canvi reformes com, per exemple, en l’àmbit de l’habitatge. En aquest sentit, proposa construir “10.000 habitatges concertant amb el conjunt dels alcaldes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) de les quals un 75% tindran un règim de lloguer assequible“.

Per acabar, el portaveu de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, s’ha referit a la polèmica sobre la suspensió dels diputats presos. El mateix dia que es reuneix la Mesa del Congrés, presidida per Meritxell Batet, per prendre una decisió al respecte, Carrizosa considera “inadmissible” que “per part de la màxima autoritat del Congrés es permeti que es burli la resolució del Tribunal Suprem“. I ha advertit: “Batet no ha de decidir si suspèn o no, només ha de complir amb allò que diuen els tribunals“.

Volver a ACTUALIDAD