Actualitat

Roldán al Govern: “Es creuen per sobre del bé i del mal; deixin de donar privilegis als seus amics del ‘procés’ i del 3%”

by cscatalunya — 29 maig 2019 @ 14:46
Comparte

La portaveu de Cs, afirma que "la tònica del Govern és burlar i interpretar al seu gust les resolucions judicials" per la concessió del tercer grau a Oriol Pujol

Parlament de Catalunya, dimecres 29 de maig de 2019. “Es creuen per sobre del bé i del mal; deixin de donar privilegis als seus amics del ‘procés’ i del 3%“. Així l’hi ha dit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, a la Consellera de Justícia, Ester Capella, després que el Govern concedís el tercer grau a Oriol Pujol, condemnat per corrupció, i la justícia hagi revocat la decisió. Roldán ha explicat que, com diu el fiscal, concedint el tercer grau “a algú que està condemnat per tràfic d’influències, falsedat documental i suborn és enviar un missatge perillosíssim sobre el que surt a compte delinquir, que la llei no és igual per a tots“.

La portaveu taronja ha afirmat que “la tònica del Govern és burlar i interpretar al seu gust les resolucions judicials” i denuncia que l’executiu “ja està buscant vies creatives per saltar-se la nova resolució i sortir-se amb la seva“. Ha exigit a Capella “ni més privilegis ni més concessions per als amics del ‘procés’” i ha recordat que “tots som iguals davant la llei, encara que segueixin sense entendre-ho“. Ha apuntat que el Govern “s’ha cregut que està per sobre del bé i el mal permetent que els seus amics vagin amb el carnet de polític com si fos el carnet d’impunitat” i ha sentenciat dient que “la realitat és tossuda i la justícia independent“.

Volver a ACTUALIDAD