Actualitat

Cs celebra que el Parlament aprovi la seva moció per a la millora de la seguretat als pobles i ciutats

by cscatalunya — 30 maig 2019 @ 12:03
Comparte

El diputat taronja, Matías Alonso, apunta que són “propostes constructives per la garantia de l’exercici dels drets fonamentals, que el Govern ha de vetllar per mantenir”

Parlament de Catalunya, dijous 30 de maig de 2019. Ciutadans (Cs) celebra que el Parlament aprovi la seva moció per a la millora de la seguretat als pobles i ciutats. El diputat de Cs, Matías Alonso, ha apuntat que, en primer lloc, que amb aquesta moció el Parlament ha tingut la possibilitat “de fer un agraïment i reconeixement explícit a la feina dels cossos i forces de seguretat que vetllen per la protecció i seguretat ciutadana”, però també “pels cossos de bombers, emergències, protecció civil i 112 que actuen amb la màxima diligència i celebritat en la protecció dels ciutadans”.

Alonso ha apuntat que la moció aporta “propostes constructives per a la garantia de l’exercici dels drets fonamentals, que el Govern ha de vetllar per mantenir”. Entre les propostes de Cs aprovades hi ha “l’elaboració d’un nou projecte pel Centre D’atenció de Gestió de Trucades d’Urgència (112) per convertir-lo en un veritable gestor de les emergències”  “millorar la informació entre cossos policials en les ordres de cerca i captura per ajudar a identificar delinqüents”. També s’ha aprovat l’activació “d’un protocol per prevenir agressions contra el col·lectiu LGTBI+ que són totalment inadmissibles en una societat democràtica i oberta”.

 

Volver a ACTUALIDAD