Actualitat

Cs denuncia la paràlisi de la comissió de Treball, Afers Socials i Famílies per “la falta de compromís” dels grups independentistes

by cscatalunya — 5 juny 2019 @ 14:32
Comparte

La diputada Blanca Navarro denuncia que hi ha gairebé 60 Propostes de Resolució pendents de debatre en la comissió i més de 100 preguntes al conseller El Homrani sense respondre

Parlament de Catalunya, dimecres 5 de juny de 2019. Ciutadans (Cs) ha denunciat la paràlisi de la comissió de Treball, Afers socials i Famílies per, com ha explicat la diputada de Cs, Blanca Navarro, “la falta de compromís” dels grups independentistes. Navarro ha denunciat que “estem davant del Govern de les llistes d’espera” i ha explicat que “hi ha gairebé 60 Propostes de Resolució pendents d’arribar a comissió“, remarcant que la més antiga és de fa pràcticament un any.

La diputada taronja també ha recordat les “més de 100 preguntes al conseller, Chakir El Homrani, que estan sense resposta” i ha criticat que tan sols ha comparegut una vegada en comissió en tota la legislatura. Ha explicat que “ja al juliol de 2018 vam demanar la creació d’una comissió específica sobre polítiques destinades a persones amb discapacitat“, però ha recordat que “els partits separatistes van votar en contra i el PSC es va abstenir“.

Malgrat aquesta situació, Cs ha aconseguit aprovar mesures per al suport de la transició de persones amb diversitat funcional entre els Centres Especials de Treball (CET) i les empreses privades. En elles es reconeix la necessitat de suport dels treballadors en els CET per ajudar-los en la seva adaptació a una nova empresa. També s’ha aprovat impulsar mesures per aconseguir que les empreses compleixin amb l’obligació de contractar un mínim d’un 2% de persones amb discapacitat.

Volver a ACTUALIDAD