Actualitat

Sierra, sobre el canvi de dia del ple del Parlament: “La seva obsessió separatista sempre està per sobre dels problemes dels catalans”

by cscatalunya — 11 juny 2019 @ 14:58
Comparte

La diputada de Cs celebra que el Defensor del Pueblo “insti la Generalitat a preservar la neutralitat dels centres escolars” com ja va demanar Cs

Parlament de Catalunya, dimarts 11 de juny de 2019. “La seva obsessió separatista sempre està per sobre dels problemes dels catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, després que els partits separatistes decidissin canviar el dia del ple del Parlament, que hauria de celebrar-se demà, per “assistir de públic” al Tribunal Suprem (TS) on s’està jutjant els líders independentistes que van donar “un cop a la democràcia”. En una roda de premsa en la cambra catalana, Sierra ha criticat, “una vegada més,l’ús partidista que fan de les institucions”. “Obren i tanquen el Parlament a la seva voluntat”, ha sentenciat.

En el ple –que se celebrarà finalment el dijous i divendres-, es debatran diverses propostes de Ciutadans. Una d’elles demana “condemnar l’ús que es fa dels mitjans públics catalans que estan pagats per tots i que serveixen per incomplir les resolucions dels tribunals”. L’altra iniciativa està relacionada amb la “protecció a la infància i a l’adolescència” i reclama mesures contra la pobresa infantil i polítiques de discapacitat.

D’altra banda, la diputada de Ciutadans ha celebrat que el Defensor del Pueblo hagi instat la Generalitat de Catalunya a “preservar la neutralitat” ideològica en col·legis i edificis públics, com ja li van demanar des de la formació taronja. Després de conèixer aquest informe, Sierra ha criticat la “inacció” del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, per estar “més preocupat per defensar els polítics separatistes que a les famílies que es queixen de l’ús partidista a les escoles”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD