Actualitat

Sierra a Bargalló: “Posi’s a treballar i doni resposta a les famílies que viuen amb preocupació el tancament de línies de P3”

by cscatalunya — 13 juny 2019 @ 13:18
Comparte

La diputada de Cs creu que el conseller d’Ensenyament és “un exemple més del desgovern de Torra, incapaç de solucionar els problemes dels catalans”

Parlament de Catalunya, dijous 13 de juny del 2019. “Posi’s a treballar i doni resposta a totes aquestes famílies que estan vivint amb preocupació el tancament de línies de P3”. Així s’ha dirigit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu en Educació, Sonia Sierra, al conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, a qui ha retret la seva “nefasta gestió” l’any que porta al capdavant de la Conselleria. “Vostè és un exemple més del desgovern de Torra; Són incapaços de solucionar els problemes dels catalans”, ha sentenciat.

A més, Sierra li ha advertit: “Té en peus de guerra a les famílies; els sindicats demanen la seva dimissió i, a més, no compleix les lleis en matèria lingüística”.

Durant la sessió de control del ple del Parlament, Sierra li ha criticat que “destini zero euros a l’educació de 0 a 3 anys mentre regalen cada any 400.000 euros a col·legis francesos i gairebé 600.000 euros a universitats britàniques”. Així mateix, li ha demanat que “es comprometi a no tancar línies de P3” –com ja ha anunciat- i a baixar les ràtios de les aules per millorar la qualitat. “L’educació infantil és fonamental, tant per a l’èxit acadèmic dels alumnes com per a la conciliació de la vida laboral i familiar”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD