Actualitat

Roldán a Torra: “Vostè és tòxic per a l’economia catalana”

by cscatalunya — 26 juny 2019 @ 11:00
Comparte

La portaveu de Cs retreu Torra que “no condemni la campanya de boicot de l’ANC a les empreses catalanes no independentistes”

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de juny del 2019. “Vostè és tòxic per a l’economia catalana”. Així s’ha dirigit la portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha traslladat la seva “preocupació” per la “pèrdua de més de 5.200 empreses que han marxat de Catalunya des del cop a la democràcia”perpetuat pels partits separatistes. “No han aconseguit treure a Catalunya de la resta d’Espanya, però sí que han aconseguit que marxin empreses i que es perdin oportunitats per obtenir riquesa”, ha afegit.

Durant la sessió de control del ple, Roldán li ha retret que “no hagi condemnat la campanya de boicot de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les empreses catalanes no independentistes” i que tant sindicats i patronals consideren un “despropòsit”. “Això és el que li agrada al nacionalisme, assenyalar catalans i fer llistes de bons i dolents”, ha sentenciat.

Així mateix, ha criticat la “irresponsabilitat” del Govern per dir que “ho tornaran a fer”. I li ha qüestionat si “tornaran a donar un altre cop, a denigrar les institucions i a trencar la societat catalana”.

Volver a ACTUALIDAD